Iets met Bilbo en…

…. géén 1,5 meter maar wel 1 cm en tulpen van St@@rtje

 

Met het deels wijzigen van de opstelling van meubels kwam een paars stoeltje voor het aquarium te staan… daar ligt een zebraprintdekentje over zodat die stoel schoon blijft en Anita niet beladen onder de kattenharen hier vertrekt na een bakkie… De poezels vechten om een poosje communiceren met hun vriendjes in het water… Vanmiddag won Bilbo dat gevecht

 

 

 

Vorige week rammelde mijn brievenbus en erg nieuwsgierig, omdat ik niks verwachtte, hobbelde ik naar de gang om een doos aan te treffen. Ik zag gelijk dat het zo’n doos was waarin men bloemen verstuurt, dus werd gelijk blij. ‘Goh, iemand heeft kennelijk een vibe gehad dat ik iets nodig heb nu…’ was mijn gedachte. En terug in de keuken na het openen van de doos kwamen er lilatulpen uit, die nog steeds staan te schitteren in een vaas op het aquarium. St@@rtje was de gulle gever dus uiteraard kreeg zij heel snel na ontvangst van het doosje in mijn brievenbus een hartelijk ontroerd dank je wel.

 

 

 

 

 

Ik geniet nu al weken van tulpen op de vazen want ook man neemt regelmatig een bossie mee als hij boodschappen gaat doen. Het feit dat ze lekker lang staan en toch altijd weer heel verschillend bloeien en vooral op hun einde ook heel mooi worden… ja daar geniet ik met volle teugen van!

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Op het filmpje zie ik links je voeten bewegen, in paarse sokken 😀 😀
  Die St@@rtje…wat ontzettend lief dat ze je heeft verwend. Dat doet een mensch goed!
  Dikke liefs ♥

 2. Leuke verrassing. Wat heb je een prachtige vaas staan.

  • 😉 Ja nou en of.

   ja dat is een heel mooie, ideaal voor tulpen als ze op hun eind zijn… de rand kun je gebruiken om de koppen op te leggen als de stelen op zijn… ook voor andere lboemen trouwens….

   is een erfstuk… kreeg ik van mijn maandagmeneer toen zijn vrouw was overleden als herinnering aan haar, 5 mei 2011

 3. prachtig filmpje 🙂
  wat lief van haar om je die mooie tulpen te sturen

 4. Die staart van de 🐈 ! Geweldig!😻

 5. Een prachtige verrassing. Heel lief van Saartje.

 6. Deze poes zitten zo te kijken naar grote vissen. Grappig om te zien. Wil wel gaan pakken. Maar bleef gelukkig stil om te genieten? Ik zie daar meerval en maanvis zwemmen en nog kleine visjes omheen zwemmen. Prachtig filmpje is dit. Het was mooie dubbele tulpen geweest. Je hebt wel lang plezier kunnen kijken. Ik heb gister twee bosjes tulpen gekregen. Lief! Fijne zonnige dag gewenst. XX

  • BIlbo zit daar inderdaad… Ja klopt hoor… wij hebben al een aquarium sinds 83

   ZO is het en plezier heeft een mens nooit te veel toch

   Dank je wel. xxx

 7. Goede morgen Melody, toch maar goed dat het aquarium is afgesloten, want al denk je dat ze vriendjes zijn, ik vrees dat Bilbo ze meer als tussendoortje zal zien.

 8. Ha Melody,

  wat een ontzettend lief gebaar!
  Een bosje bloemen, waar je dan heel lang van geniet.

  Leuk… dat filmpje met de kat!

  groetjes!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.