Idee

In Luttelgeest in de Noordoostpolder en Flevoland bevindt zich De Orchideeënhoeve.  Dit, van oorsprong soort van tuincentrum, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een enorm attractiepunt waar talrijke mensen op af komen.
Inmiddels weet ik ook uit talloze ervaringen dat je er uren en uren kunt toeven, je in het paradijs wanend, tussen een kakefonie van kleuren en geuren van hoofdzakelijk orchideeën maar ook tal van andere bloemen.
De laatste jaren is ook de enorme vlindertuin enorm uitgebreid en prachtig aangelegd, zeker dus een bezoek waard.

 


Sinds een aantal jaren organiseert men “De Kaarsjesroute”… dat houdt in dat om 17.00 uur het licht gedoofd wordt en er overal talloze kaarsen aangestoken worden wat het een geheel een bijzonder feeërieke sfeer geeft.
De data die voor dit jaar zijn vastgelegd zijn Vrijdagen 8, 15, 22 december en Zaterdagen: 9, 16, 23 december en Zondag: 17 december en daarnaast op Donderdag 14 en 21 december, Woensdag 20 december. Entree kost 5,00 euro (alleen vanaf 17.00 uur uiteraard) Normaal entree is 12.50 en 65+ 11,50 …

Daphne en ik willen het weer gaan beleven… en nu zou het ons leuk lijken om dat in een groter gezelschap te doen. Men beschikt ook over een restaurant met heerlijke koude en warme gerechten en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Uiteraard zijn ook dat restaurant en de entree in kerstsferen gebracht en is reserveren voor groepen belangrijk.

Kortom… mijn gedachte was: “misschien is er een weblogmeeting van te maken?” Dan moet ik natuurlijk wel weten wie er mee willen / kunnen zodat we een datum kunnen bepalen en ik de reservering voor de groep kan rondmaken.

Wie lijkt dit leuk en welke datum heeft dan jou voorkeur?

Ik lees het graag!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Leuk idee! De foto’s zien er bijzonder aantrekkelijk uit. Ik hoop dat er veel belangstellenden zijn.’
  Liefssss ♥

 2. Dat lijkt me inderdaad een leuk doel voor een meeting. Ik hoop dat er een heleboel medebezoekers zich melden.

 3. Ja, leuk idee, maar voor mij niet haalbaar.

 4. ik kwam er op wat afstand wel eens voorbij , als we met de auto naar Friesland reden richting de Lemmer
  ik hoop dat jullie er een mooie tijd hebben
  krijgen we vast en zeker in albums te zien

 5. Een super idee, maar niet in december 😉 Dat is zo’n drukke maand met Sinterklaas, verjaring vam zoonlief, kerstontbijten -lunches en -diners, kerst zelf…pffffff.
  Lijkt me wel een leuke plek!
  Kus xx ❤ xx 😘 xx ❤ xx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.