28 Hartenluchtjes op “15-I

  1. Jaaaa inderdaad 😉
   De honden vinden het dan ook heerlijk buiten…. nu is dit voornamelijk vorst, zij hebben liever sneeuw…

  1. Maybe … i don’t know yet…
   Here in the Netherlands it always is very different…
   We’ll just have to wait and see….

 1. Grappig dat ik net zulke foto’s gemaakt heb enkele jaren geleden, maar dan in onze
  polder. Ik vond die ijzel zo prachtig! Net kant. Deze foto is ook prachtig. Ik hoop dat
  we weer een mooie winter zullen krijgen, niet zo’n een met veel storm en wind,maar
  wel met rijp en sneeuw.
  Misschien wonen we wel in dezelfde polder!
  Wil, ABCW Team.

  1. ach elk jaargetijde heeft diens bekoring en we pakken in elk jaargetijde weer de camera erbij en genieten alsof het de 1e keer is dat we iets zien.

   Ja klopt…alleen is het minder fijn voor degenen die slecht ter been zijn, zoals ik. Maar ja, de honden moeten er wel uit en dat doe ik zelden zonder camera.

   Dat hoop ik ook!!

   Ik woon de laatste 7 jaar in Assen, niet echt een polder, al is er wel veel natuurgebied om Assen heen natuurlijk, waar ik altijd enorm van geniet.

   1. Bedankt voor je berichtje. Ik woon in Krimpen aan de Lek, vlakbij Kinderdijk, waar ik met de bloggers die me opzochten geweest ben.
    Leuk dat je ook meedoet met het ABC op Woensdag spel. Het is soms een toer om een geschikt woord of foto te vinden. Dat is een uitdaging.
    Ik heb trouwens een keer voor A de stad Assen genomen. Ik logeerde daar bij familie niet zolang geleden en heb o.a de Nieuwe Kolk gezien. Wat een prachtig gebouw!
    Als je dat stukje zelf wilt lezen, dan kan je op mijn blog terug scrollen tot 14 januari van dit jaar. In ieder geval hoop ik tot horens!

    1. Aha wat leuk, laat ik nou heel toevallig (nou ja toeval bestaat niet, zeg ik altijd) daar een dierbare vriendin hebben wonen!!

     Ja klopt, ook omdat je als Nederlandse goed moet nadenken voor je een keuze maakt omdat Nederlandstalige woorden natuurlijk niet gelijk zijn aan Engelstalige woorden als het om de 1e letter gaat.

     De Nieuwe Kolk…. tja daarover verschillen de meningen, zal ik maar zeggen. Ik ben er niet kapot van. Ik heb een grote voorliefde voor het theater en qua gebouw heb ik dan de ‘ouderwetse’ met rode pluche etc vele malen liever dan dat statische kille hout- & glaswerk.
     De Nieuwe Kolk is wel een eyecatcher, dat valt dan weer niet te ontkennen. Ik zal straks ff in je log duiken om je verhaal te lezen.

     Groeten en fijn weekend!

  1. Thank you!

   I like to do paths…. and around the corner, comes another couple of corners, wich very soon will lead to any hot drink you please and need to warm up 😉

 2. Nou en of dit “icy” is. Ik herinner me de keer nog uitstekend dat ik ging hartlopen terwijl het sneeuwde. De Tiendweg leek wel een sprookje, ik ben er speciaal langzamer voor gaan lopen. Wilde het moment zolang mogelijk vasthouden. Nu staat het voor eeuwig op mijn interne harde schijf. Maar zo’n mooie foto als de jouwe roept het moment weer uit de vergetelheid!
  Liefs en twee klapzoenen,
  Kakel

  1. Dit is ‘voor’ mijn huis…..achter de bomen achter op de foto vind je een pleintje waaraan ons huis staat…

   Eh ja….dat vergeet je zomaar niet he?

   { knuffel } -x-♥ -x-♥

  1. Thank you Su-Sieee! Mac

   Here in The Netherlands its autumn, a quit warm one this year so far….we’ll just have to wait and see what will come next

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.