Hup naar buiten…

Nou hèhè, het duurde even maar vandaag was een dag dat mijn schoonmeisje vrij bleek te zijn dus nadat ik vanochtend thuis kwam smeerden we enkele broodjes, graaiden onze cameratassen en tuften naar Emmen. Daniëlle kreeg gisteren een nieuwe rolstoel en we moesten even weten of die in Daphnes auto zou passsen, de mijne bleek afgelopen zondag nl al te klein. As. maandag gaan we naar Arnhem en aangezien de auto van Herman & Daniëlle kaduuk is bevreesden we even dat we met 2 auto’s zouden moeten maar dat is gelukkig niet nodig.  Maandag dus een heel lange dag voor de boeg maar wel een super-super-gezellige want we gaan met zijn 4-tjes en eenmaal in Burgers Zoo binnen komt AnneMarie ons gezelschap houden, hiermee wordt een langstaande, maar tot op heden nog niet steeds niet gelukte afspraak, ingelost. We verheugen ons er enorm op!!
Vandaag dus Emmen, ons ‘eigen’ park, altijd een feestje van top-niveau. Daphne moest er halverwege een uurtje tussenuit vanwege een personeelbijeenkomst dus dat kon ook mooi op deze manier. Zowel Daphnes voeten als de mijne weigerden helaas mee te werken dus liepen we langzamer, minder vloeiend dan normaal, rustten we vaker en sloegen we een aantal delen gewoonweg over omdat ik met name het niet kon. Fysiek gezien was het misschien slimmer geweest thuis te blijven maar mentaal absoluut natuurlijk niet, prachtig weer, prachtig gezelschap, pret voor 10, en helemaal toen we bij de leeuwen kwamen en Dudley een brulconcert gaf, Daniëlle en Herman hebben dat beiden gefilmd, dus die filmpjes, of 1 van beide, voeg ik aan dit blogbericht toe zodra ik het heb.  Mijn lijf wilde even niet meewerken, dat schreef ik al, dus veel foto’s belandden in de prullenbak maar al met al kon ik, met foto’s van Dapne erbij, toch nog een map uploaden met 100 foto’s erin.

Rups en Vlinder… prachtig toch hoe iets kan veranderen in een regelrechte schoonheid? Zo jammer dat deze vlinders maar zo kort leven, plm een dag of 10… De rupsen zie ik al een paar weken en vandaag spotte ik dus 1 vlinder ervan… zo blij mee! De Atlasvlinder dus in dit geval.

 

10 Hartenluchtjes op “Hup naar buiten…

 1. Alle foto’s weer bekeken en ze zien er weer prachtig uit. Heb ook reuze zin om te gaan maandag. Leuk om iedereen te ontmoeten en leuk om met jullie door het park te struinen en ook foto’s te kunnen maken. Ik heb er zin in.

  1. 😉 Dank je wel.

   Er komen nog filmpjes bij….
   Ja heerlijk joh, echt geweldig, wij ook hoor, verheugen ons er enorm op .

   Hopelijk kun je lekker lang bij ons blijven, daar duimen we ook voor.

 2. ha die Melody
  dat was een mooi dagje , fysiek wat minder , maar ik denk dat jullie blij zijn te zijn gegaan
  en dan binnenkort een mooie dag naar het Arnhemse inclusief rolstoel , mooi toch
  fijne avond groet

  1. Haaaa diieeee Karellllll

   Ja zeker… tja ach, moeten we er maar voor over hebben toch , in huis wegkruipen kan altijd nog toch (heb ik toch al veel te veel gedaan_

   Zeker weten,,, veel zin in

   dank je wel hoor, jij ook. zwaai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.