Hulp gevraagd !

Enige tijd geleden vroeg ik aandacht ROBBIE en schreef DIT … zie hiervoor ook mijn zijkolom overigens. Helaas is door een soort van misverstand het gestelde doel niet behaald, NOG NIET. Er is nog heel weinig tijd dus ik gooi HET er nog maar een keertje in…  daar staat te lezen:

Helaas geen 140… Mijn doelstelling van 140 octopussen ga ik niet halen. Eind deze maand moet namelijk het eindbedrag binnen zijn en dat is drie maanden eerder dan ik had verwacht. Inmiddels zijn er 53 octopussen verkocht, waarvan er 9 via de kerstmarkt gingen (en niet op de crowdfundingpagina van Robbie is gekomen). Maar geld is geld en of het nou via Robbie komt of regelrecht naar het KWF gaat, het gaat om het doel. Met name door Edward heb ik veel bestellingen ontvangen. Maar ook dank aan Melody en Kakeltje voor het promoten van deze website. En natuurlijk danken we alle mensen die de moeite hebben genomen een of meerdere octopusjes te bestellen. We hebben nog ruim drie weken, dus ik haak nog even door… Mensen… bedankt!!!

Ik hoop dat er onder jullie zijn die alsnog ex-blogster Nathalie en haar zoon een zo ontzettend nodig en gewenst steuntje in de rug willlen geven door ook 1 of meer octupusjes te bestellen.

5 hartenluchtjes op “Hulp gevraagd !

  1. Ik ben dat ook gaat redden. We hebben verleden week ook gedaan. Dan twee hebben wij gedaan. Maar het is steeds niet binnen. Het is goede doel om te doen. Ik hoop dat wel gaat redden.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.