Hou me vast !!

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

Vandaag precies over 1 maand (gisteren dus want ik schrijf dit op vrijdagavond) en ook om deze tijd genieten Daphne & ik van deze dame en tal van andere ‘oud’-<a he
htp://jeanstheatershows.nl” target=”_blank”>JEANS-corryfeeën in het Beatrix theater te Utrecht. We zitten op rij 2. Wie we exact van de 125 castleden die er tot dusver voorbij kwamen voor onze ogen krijgen is nog niet helemaal bekend, ik weet al wel een aantal namen en van sommigen daarvan werd ik heel erg blij! Die avond is het groot feest in een eenmalige jubileumshow. Staat los van het seizoen dat de vrijdag ervoor begint, vandaag over 4 weken dus. Die 1e try-out ga ik zoals altijd bezoeken met Anita en voor aanvang van die voorstelling gaan we lekker eten bij Vonnie-B

Vandaag (gisteren dus) over een maand zie ik onderstaande dame weer en hoop ik haar na de voorstelling in mijn armen te mogen sluiten. Het is, vind ik, niet alleen de mooiste maar ook de liefste zangeres die ik ken. Haar de afgelopen jaren meermalen opgezocht zoals ik bij meer ex-jeansjes wel doe als zij een speciaal plekje in mijn hart hebben ingenomen. Brigitte is van de dames mijn nr. 1 zoals Edwin Gerritsen dat van de mannen is. Jullie kunnen je dus wel voorstellen dat ik helemaal dolblij was toen ik hoorde dat deze beide kanjers ook het komende seizoen een aantal voorstellingen gaan meedraaien. Nadat ik van beiden het lijstje met hun data kreeg heb ik uiteraard gelijk kaartjes bijgeboekt. Des te meer reden om me op het komend seizoen te verheugen dus want het komende seizoen is dan wel voor de Jeansjes een jubileumseizoen maar ook een seizoen met een zwart randje en tranen want zij en ik, en vele fans met ons, zullen het zonder Karel moeten doen. Juist dit seizoen waarop hij zich zo ontzettend verheugde moeten we zonder hem vieren. Ik zal heus niet de enige zijn die vaak zal moeten slikken zodra ik zijn merchandising-stand zal zien staan. Die dit seizoen door Petra, Karels vrouw, gerund zal gaan worden. In tegenstelling tot andere jaren ben ik nu met enorm dubbele emoties aan het aftellen.

maar goed, terug naar het doel van deze blogpost; mijn nieuwste bijdrage aan Marja’s ‘Zwijmelen op Zaterdag’.

Ik wens iedereen een fantastisch weekend toe, gevuld met Liefde, Geluk en Gezondheid, zodat jullie je gezegend zullen voelen!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. Heerlijk nummer en inderdaad een prachtige dame. Dankjewel.

 2. Veel plezier!
  Enne… ter info: je bericht verscheen nu ook eindelijk in mijn WP Lezer/Reader. Deden ze tot nu toe niet…
  Fijn weekend!

  • Dank je wel Peter.

   Dat vind ik fijn te lezen, weer een bewijs dat het een goede beslissing was mijn blog te verhuizen.

   Dank je wel, jij ook !!

 3. Deze dame heeft inderdaad niet achteraan gestaan toen de mooie ogen uitgedeeld werden, een lekker opgewekt nummer en ik denk dat geen enkele man er moeite mee zou hebben haar “vast te houden”!

  • Dat ben ik volkomen met je eens…. en het allermooiste is dat haar prachtig uiterlijk versterkt wordt door haar minstens zo mooie binnenkant.
   Dat denk ik ook niet, maar ze hebben pech want ze is al bezet en (GodZijDank) erg gelukkig en daar ben ik blij om!

 4. De muziek is niet mijn smaak, maar getalenteerd is de dame zéker!
  Ik wil jou wel vangen hoor, maar wedden dat dat niet hoeft, want jij valt niet :-))
  Een knuffel <3

  • Zeker weten, ze kan zoveel meer dan dit alleen, ze heeft ook een humor die klinkt als een klok, dan lig je echt helemaal dubbel.

   Oeps nee doe maar niet want ondanks mijn gewichtsverlies van de laatste weken ben ik daarvoor nog steeds veel te zwaar

   -x-♥

 5. Tja, zoals je weet lopen onze muzikale smaken niet altijd parallel. Ik vond het een fraaie dame, maar haar stemmetje kwam op mij zó aanstellerig over, dat ik niet de hele clip heb afgeluisterd…
  Overigens dank voor je complimenten over mijn ZOZ-bijdragen!
  Fijn weekend!

  • Ja weet ik en is ook totaal niet erg. Als ergens smaken verschillen is het wel in de kunst en dat is muziek immers ook. Dit is inderdaad niet haar beste nummer, naar mijn smaak dan, maar tekstueel was / is het zo passend.

   Graag gedaan hoor, niet een bijzondere verdienste overigens want ik geef altijd woorden aan wat mijn hart voelt zonder daar van te voren over na te denken.

   Dank je wel, jullie ook !!

 6. P.S. Bij mij werkte je link niet goed, zoals die bij Marja staat – ik heb er even creatief mee moeten omgaan.

  • Oh wat vervelend, mijn excuses voor het ongemak. Fijn dat je toch die moeite nam!

   ik ga ff kijken bij Marja…. je hebt gelijk de link daar klopt niet, ik zal m nogmaals plaatsen…

 7. Lekker nummer, maar ik ga toch voor het origineel van Rob de Nijs!
  Goed van de vrouw van Karel dat zij zijn werk voortzet… zal niet makkelijk zijn!
  Nog een maandje dus… ach meid, is zo om!
  Sterkte! XXX

  • mag hoor, heb ik niets op tegen zoals je weet.

   Ja nou, petje af… zeker weten niet, bij elke voorstelling vragen krijgen en niet alleen van het theaterpersoneel maar ook veel vast jeansbezoekers die hem ook altijd zagen en spraken…

   Wat mij betreft mag het gisteren om zijn!

   Thxxx

 8. Je kijkt er naar uit en toch ook tegen op. Wel begrijpelijk, want Karel is er niet bij.
  Voor een JEANSfan in hart en nieren heel moeilijk. Maar het begin van het nieuwe seizoen is ook weer fijn. Iets om naar uit te kijken. En nog een toegift volgende maand. Ik wens je alvast heel veel plezier!

  Heerlijke muziek!

  Liefs Frederique

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.