~ KIJKERIJ ~

Hoppatee klusje klaren

Zoals al wel algemeen bekend ben ik enorm fan van Wildlands.  Het staat voor mij met stip op 1 van de locaties waar ik het liefste vertoef en vele uurtjes kan zoet brengen. Natuurlijk ben ik daar nooit zonder mijn kleine rode duivel, die er samen met mij door mijn grote rode duivel naar toe gebracht wordt. En eveneens natuurlijk kom ik dus nooit zonder ‘nieuwe’ foto’s thuis. Nou vertoef ik er nog al vaak sinds de opening op 25 maart 2016 dus het aantal foto’s van Wildlands is enorm en, ja duhuh, nog steeds en blijvend, groeiende.

Ergens van de week besloot ik die fotomappen te gaan samenvoegen en vervolgens in 3-en uit te splitsen. De links naar de individuele mappen blijven natuurlijk gewoon bestaan op het account waarin ze geüpload zijn. Ik heb een extra account aangemaakt en daarin komen dan in het vervolg alleen aanvullende Wildlands-foto’s.

Bovenin mijn menu zie je dus een nieuw deel… Wildlands, met daaraan gekoppeld de pagina’s die bij Wildlands horen.

De link naar het foto-album met foto’s vanaf 25 maart 2016 tot op heden van Nortica (zie kaart boven blauw) kun je ►►► HIER ◄◄◄ vinden.

De link naar het foto-album met foto’s vanaf 25 maart 2016 tot op heden van Serenga (zie kaart boven rood) kun je ►►► HIER ◄◄◄ vinden.

De link naar het foto-album met foto’s vanaf 25 maart 2016 tot op heden van Jungola (zie kaart boven groen) kun je ►►► HIER ◄◄◄ vinden.

In de titel spreek ik dan wel van klusje maar het bleek een hele klus te zijn, het uploaden ging telkens fout en om 1000-en foto’s stuk voor stuk aan een map toe te voegen is veel werk waar ik geen zin in had, maar goed, uiteindelijk is het toch gelukt.

12 Geluchte Hartjes op “Hoppatee klusje klaren

    1. haha grapjas…. de links naar de 3 albums staan ook in dit bericht immers? En dan ook bovenin in het menu

     nee helaas niet, lig op de bank voor pampus… al zou liever doen wat jij veronderstelde

     1. ja ik krijg ook bericht via google+

      doe jij nog maar ff voor Pampus liggen , al hoop ik dat je verder zwemt of vaart
      het is zo het is , morgen maar weer met cameraatje er op uit
      mazzel

      1. mooi!

       Ja hoor, doe ik, relaxed met flap op schoot, peuk en sap erbij en ondertussen kijken naar de mooiste james bond ever

       morgen ofzo misschien weer. als de goden van het bewegingsapparaat dat toelaten…

       toedelsssssss

       1. en welke bond = dat
        nu mijn dagen van reclame folders komen er weer aan
        en ik hoop dus op goed gemutste weergoden , mochten die bestaan
        ja zou mooi wezen als je er weer wt op uit kon
        ik ga bankhangen
        mzl

        1. George Lazendy “On her Majesty’s secret Service”

         Ja dat hoop ik ook voor je, kzal voor je duimen hoor.

         Zeker weten… afwachten nog ff

         hangzemetluchctaub

          1. 😉 Wij hebben ze in de kast en kijken ze regelmatig.

           Heb ik gedaan hoor, tot ik in slaap viel 😉

           Dat heb ik dus, dank je wel voor je wens!!

  1. 😉 Ja inderdaad, in uren zo’n hele dag … maar geeft niet, iets doen om iets te bereiken dat ik graag wil vind ik altijd leuke klussen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.