Hoe zit het met?

~ Zwijmelen op Zaterdag *351*
~ 10 augustus 2019
~ Gestart bij Marja op 17-11-2012
~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017
~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen? Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterEr is veel te doen omtrent het milieu en met name de gevolgen van jarenlang misbruik en de vervuiling die daardoor is ontstaan.
Eveneens is er veel gaande over ‘vroeger’ en hoe wij daar mee moeten omgaan…
Alsof wij nu nog iets kunnen veranderen aan wat onze voorvaderen uitvoerden, of nalieten, terwijl hun acties van toen pasten in het tijdsbeeld van toen. Net zoals wij ons nu allemaal gedragen zoals bij het tijdsbeeld hoort waarin wij nu leven.
Kun je het nog controversiëler krijgen??
Over controversieel gesproken… onderstaande artiest was het zeker.
De één bewondert hem nog steeds, de ander verguist hem, een derde bewondert hem als artiest en verguist hem als mens. Een vierde waardeert de muziek die hij maakte en oordeelt verder niet omdat hij niet 100% weet wat er wel of niet waar is van de verhalen die over hem de ronde deden en nog steeds doen.
Ik behoor tot die 4e groep en omdat het nummer dat ik koos perfect past bij mijn inleiding deel ik vandaag met jullie een artiest met een extreem bewogen leven dat veel te vroeg eindigde op 25 juni 2009, 2 maanden voor zijn 51e verjaardag.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Ik heb nooit wat gehad met zijn muziek en zijn persoon, ik vond hem een verknipte aansteller. Ik zie nog altíjd dat beeld dat hij dat kind buiten het raam hangt…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.