Het staartje

jeans25-1

4 februari zou ik met Anita naar de schouwburg in Deventer voor de 58e Jeans-voorstelling voor cast en crew, en de 19e voor mij. Dat feest ging niet door omwille van technische problemen in de schouwburg. Die voorstelling werd verplaatst naar maandag 22 februari.

De cast en crew draaide na 4 februari nog 4 voorstellingen en overmorgen, donderdag dus, is het voor hen de 63e voorstelling en voor mij dus alsnog die 19e in Franeker.

Aanstaande zondag tuf ik dan naar Oss voor mijn 20e en hun 66e.
Maandag dus naar Deventer voor mijn 21e en hun 67e.
Woensdag tuf ik dan naar Zwolle voor mijn 22e en hun 68e.
Donderdag tuf ik dan naar Heerenveen voor mijn 23e en hun 69e.
Officieel de laatste, dus afsluitende, voorstelling van seizoen 25.
Ware het niet dat het grote succes van de jubileumshow op 28 september 2015 een enorme roep naar een herhaling heeft doen ontstaan en men besloot die show te herhalen, weliswaar in een ander theater, dus tuf ik dan naar Veenendaal om de jubileumvoorstelling nogmaals te gaan zien, en deze keer wél vanaf de 1e rij.

Nog 6x genieten… in verschillend gezelschap. Wie mij donderdag naar Franeker zal vergezellen is op dit moment nog onduidelijk omdat Fréderique wegens ziekte zich helaas moest afmelden. Zondag ga ik dan met Liesbeth, maandag met Anita, woensdag met Daphne, donderdag met Anita en maandag met Daphne, Liesbeth en Cornma al is ook deze voorstelling nog even spannend als het gaat om gezelschap omdat Cornma nog niet duidelijk heeft hoe het met haar gezondheid zal staan die maandag, dat is dus nog even afwachten al hopen we uiteraard dat ze wel gezellig mee kan.

Nog 6x genieten… wat dan met name ook zal gelden voor het genieten van mij van Nigel Brown, die Jeans tot mijn grote spijt gaat verlaten, hij gaat zijn multitalenten ergens anders verder ontwikkelen, én dat ik hem dat van harte gun hoeft niet betwijfeld te worden uiteraard, maar missen zal ik hem zeker wel gaan! Het waren 4 fantastische seizoenen met hem, wiens talent vanaf het 1e moment  van het toneel af spetterde, heb hem zien groeien en daar ontzettend van genoten.

Mijn Jeans-staartje eindigt dus niet bij de 25, waar ik voor gegaan ben met het oog op dit 25e én jubileum-seizoen en alles omtrent Karel.
Mijn gezondheid heeft me in de steek gelaten en niet op zachtzinnige wijze ook.
Jeans-voorstellingen laten schieten? Ik ?? Nooit !!!
Heb in de afgelopen jaren voorstellingen bezocht in de rolstoel, op krukken, stijf staand van welke medicatie ook… Heb een voorstelling in Groesbeek doorgebracht in de armen van Karel omdat ik zo ziek was dat ik onderuit dreigde te gaan. Heb een andere voorstelling, ook in Groesbeek, overleefd dankzij Anita en onze beide dochters, geen van drieën een rijbewijs toen, met een dubbele longontsteking, heb operaties uitgesteld omdat ik een geplande voorstelling niet wilde laten schieten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een heel contrast dit met dit seizoen waarin ik 1 voorstelling ruim voor de pauze moest afbreken en één echt moest laten schieten omdat ik als een nog-net-niet-dood-zielig-ziek-vogeltje op de bank lag.  Een 2e die niet doorging buiten mijn ‘ schuld’  om, maar gelukkig ingehaald gaat worden.
Op dit moment lopen er allerlei onderzoeken omdat mijn gezondheid behoorlijke uren vertoont dus ik hoop maar dat ik van de nog komende 6 er geen hoef te laten schieten!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

  1. Ik duim voor je, meis.

  2. Wat een geschiedenis als je het zo bij elkaar zet, hoop je van harte zondag en een week erna te zien. Toitoitoi. x;)

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.