Marja

Hoe fijn het is om mentaal stabiel te zijn merk je vooral als de mensen om je heen dat niet zijn omdat ze worstelen met de ene of ander onverkwikkelijke kwestie. Dat is me deze week weer eens heel duidelijk geworden na enkele gesprekken met mensen die me dierbaar zijn. Gisterenavond tijdens de voorstelling van Jeans bedacht ik me al dat dit lied vandaag dan maar aan de beurt moest komen omdat het zo toepasselijk is. Een paar gesprekken vandaag bevestigden dat besluit en daarom dus onderstaand nummer. Helaas niet de Jeans-versie maar een andere cover die ik ook mooier vind dan het origineel, zoals dat wel vaker voorkomt bij mij.

28 Hartenluchtjes op “Het mag gerust!”

 1. Wat een leuke vrolijke keuze deze week. Ik word er vrolijk van. Dat had ik even nodig. Heerlijk liedje en toch wel favoriet bij mij. Dankjewel en een heel fijn zonnig weekend.

  Liefs Frederique xxx

  1. *oooooeeeepsssss*
   Er was iets fout gegaan met het plakken van de juiste code dus je zag het filmpje van vorige week ☺

   Het bericht is aangepast, nu staat het filmpje erbij dat ik wilde plaatsen en waar de tekst dus ook op slaat.

   Niet zo heel erg want je hebt evengoed er wel van genoten ☺ -x-♥

 2. Ik begrijp de tekst nu inderdaad beter, maar het liedje was erg leuk.

  Je bijdrage bezorgt mij kippenvel. Zo mooi!
  Je bent een schat, een lieverd die op het juiste moment aanvoelt als iemand even een schouder nodig heeft om uit te huilen. Ik hoop dat die schouder er voor jou ook is. Je verdient hem zo!
  Een dikke knuffel.

  Liefs Frederique xxx

  1. Gelukkig maar. Dan had jij plezier van mijn fout dus zo erg is het niet, want plezier gun ik je uiteraard!

   Fijn dat deze bijdrage jou ook goed doet, kon je immers wel ff gebruiken!!

   sommige mensen verdienen dat gewoon, daar ben jij 1 van ☺
   Ja hoor, en ik prijs me gelukkig daarmee!

   {{knuffel}} terug -x-♥

 3. Een prachtig nummer dus ik heb er een MP3 van gemaakt .Het is fijn als je iemand tot steun kan zijn ,zelf ben ik er heel voorzichtig mee geworden ,ook met mijn eigen gevoelens delen .Het is jammer maar niets anders ,veel lering getrokken uit slechte ervaringen dus ik bouw liever mijn muurtje wat hoger.
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Die muur hoeft je niet in de weg staan om anderen tot steun te zijn toch?

   Die muur is er om mezelf te beschermen maar dat betekent niet dat het mij belet er voor iemand te zijn die me nodig heeft.

   1. Klopt ,dat muurtje is om mezelf te beschermen .Anderen steunen kan ik zeker wel als het echt nodig is ,maar ook daar ben ik heel selectief in geworden .

 4. Mooi nummer bij je tekst. Inderdaad, het is goed als je iemand tot steun kunt zijn.
  Over het nummer zelf: het origineel is van Bill Withers, hij bracht het uit in 1972.
  Hier een live versie uit 1973:

  1. Dank je wel Dwarsbongel.

   Dank je wel ook voor je aanvulling!
   Ik schreef al ‘cover’ ….het origineel had ik ook beluisterd toen ik een versie om hier te plaatsen zocht. In veel gevallen vind ik covers altijd mooier, raar misschien maar wel waar.

 5. Mooi nummer gezongen door een prachtige zangeres.
  Het voelt altijd goed om tegen iemand te kunnen zeggen: leun op mij. Hoe zwaar dat soms ook is, er voor een ander zijn is heel belangrijk. En omgekeerd is het ook fijn als er iemand is waar je zelf op kunt leunen.

 6. Mooi!

  Hou van Sabrina Starke haar stem. Hoorde haar een paar jaar terug telkens op de radio en kreeg toen als verrassing van mijn kinderen haar CD.

  En kunnen leunen op een ander is mooi. En moeilijk soms, als het je moeite kost om je kwetsbaar op te stellen. En het je makkelijker afgaat om zelf degene te zijn op wie anderen altijd kunnen leunen.
  Voor mij was het prettig om beide te kunnen en mogen.

  Bedankt voor je muziekkeus!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.