~ Limerick op Zondag ~ 402 (Gestart op 29-01-2012) ~ Zondag 13-10-2019 –

/   Zing mee met:  BEA & RIETEPIETZ & jou?

 

Het is zondag, tijd om te zingen
van wel-niet bijzondere dingen.
Waarover zing jij?
Verdrietig of blij?
Naar ik hoop met plezier rond springen!’k maak zelf een grote pas op de plaats,
mijn fut is behoorlijk ondermaats.
Als ik ‘mak an’ doe
komt het wel weer goe,
al heb ik nu nog niet zoveel praats. 🙁 

6 Hartenluchtjes op “Het komt goe”

 1. Prachtfoto van die haan, nu heb ik het niet zo op pluimvee, maar zo’n foto vind ik dan wel weer geweldig mooi. Wat betreft kippen , tja ik lust wel een eitje maar daar houdt het ook mee op.(ik ben vegetarisch) Ik denk altijd aan de woorden van Carmiggelt, die zei :”Kippen vind ik net oude jonge juffrouwen die elkaar met geknepen mondjes aankijken en zeggen : Mooi hoor, ze jatten hier je eieren” Ik hoor het ze zeggen en eigenlijk hebben ze ook wel een beetje gelijk natuurlijk 😉

 2. Geweldige foto van die haan. Je kan helemaal achterin tot zijn huig kijken (-:
  Ik vind het niet zo vreemd dat je je nog niet de oude voelt. Tijd en rust enzo enzo. Blijf de chronische optimist die je bent, want chronische patiënten hebben dat hard nodig. Ik snap je wel…je hoofd wil zoveel en je lijf kan maar zo weinig…
  Vertrouw op jezelf ♥
  Baai baai sweet sherry (-:
  Dikke liefs en een knuffel

 3. Deze haan kan zeker schreeuwen. Haha… Echt geweldig foto om te zien. Gelukkig gaat weer met jou. Daar zijn wij blij om.
  Fijne dag gewenst. Beterschap voor jou!!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.