Het is niet over!

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

236

Gestart op 17 november 2012

Afgelopen dinsdag overleed op 66 jarige leeftijd, ten gevolge van borstkanker, Sandra Reemer, ‘Kroepoekje’ zoals ze ongetwijfeld in veler herinnering ook bekend staat, of misschien wel vanwege de naam Xandra die ze een tijdje voerde. Ze was gaandeweg de jaren veel betrokken bij het eurovisiesongfestival waaraan ze ook een aantal keren deelnam, oa met het lied “The Party’s over now” in 1976.
De naam ‘Kroepoekje’ kreeg ze van Jos Brink die in augustus al weer 10 jaar geleden ging hemelen. Aangezien ik niet geloof in het einde bij de dood geloof ik er dus stellig in dat hij haar met open armen heeft opvangen en zij daar samen vast weer veel plezier hebben en verspreiden ook al worden ze hier beneden uiteraard gemist. Van Sandra staan de cd’s hier in de kast dus vele nummers om uit te kiezen. Ik benoemde al mijn vertrouwen, 2x zelfs, in de titel en in deze inleiding en daar sluit een nummer van haar heel mooi op aan…

28x Akkoorden op “Het is niet over!

 1. Zelfde reactie als bij Frederique: Sandra, een mooi mens…
  Wat ik met “Indië” had? Moeilijk te omschrijven. Opa en oma hadden een gebatikte wajangpop aan de muur (waarvandaan, waarom?), en later had ik Indische zwagers waar ik goed contact mee had…

  1. 😉 dat zie ik dan straks wel als ik haar ga bezoeken…

   Ik niets met Indië, behalve dan dat ik weet dat 3 ooms van mij daar gevochten hebben…

  1. Vind ik ook.

   geeft Hulkie een vette knuffel en fluistert in zijn oor: ‘komt goed jochie, maak je geen zorgen, alles komt goed, Hij is er ook nog, weet je nog wel?

 2. Ze was een lief, warm en mooi mens. Ik denk dat ze boven heel blij zijn met haar!
  Mooie tekst….
  Liefs en een knuffel

  1. Ja hè?!

   Jah, ik snap je wel, er zijn al velen niet meer hier die jonger zijn dan wij, een goede reden om te beseffen hoe kostbaar en kortdurend het leven eigenlijk is dus we onze best moeten doen om van elk moment het beste te maken.

   xxx

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.