M e l o d y k

H.O.P.E. : Hold on. Pain ends!

Hét is er !!! (Yunha)

Schreef ik enkele dagen geleden dat ik vol spanning zat te wachten op een smsje van Dierenpark Amersfoort… kreeg ik  at smsje zojuist binnen, om 23.25 om precies te zijn en in dat smsje stond dat ik maar snel via de live-cams moest gaan meekijken want het olifantje was geboren! Dat deed ik uiteraard en na enkele minuten gespannen turen zag ik de kleine heen en weer lopen.

De foto is van zeer slechte kwaliteit want het is een printscreen van de camerabeelden maar als je goed kijkt zie je het kleintje wel. Ik heb dus verder totaal nog geen info over welk geslacht deze boreling heeft maar het leeft en zo te zien gaat het met moeder Indra goed en is de hele kudde constant om het kleintje heen dus is het ook al geaccepteerd en in de groep opgenomen en dat is het vooralsnog het voornaamste!

Daphne is niet thuis maar uiteraard heb ik haar op de hoogte gebracht, dinsdag gaan we op kraambezoek dus wordt vervolgd!!

 

Update: zondagmiddag… foto van Dierenpark Amersfoort… vlnr Zus Kina, Baby-meisje, Mama Indra

 

Update 30 maart … haar naam is Yunha

Vorige

A brand new day

Volgende

Steek ‘m uit

10 Comments

 1. aha had ik dat ergens in het nieuws gehoord dan zeker
  of is dit toch nog weer nieuwer
  dus jullie binnenkort weer op kraam visite 🙂

 2. veel plezier dinsdag

  • Melody

   Dat gaat vast lukken…. het is dan op 1 dag na een jaar geleden dat ik daar was.

 3. Nathalie

  Ik had het gehoord op de radio… wat leuk… Ben benieuwd naar jouw foto’s 🙂 Heel veel plezier dinsdag.

  ps. Er is iets mis gegaan met je letterkleur, die is gelijk aan de achtergrond.. of alleen ik heb er last van, maar er mist hier en daar wat tekst aan de zijkant.

  Liefs,

  • Melody

   Ja ik hoorde ook al van anderen dat het erop was . Dat gaat vast wel lukken.

   Mijn letterkleur is zwart… mijn achtergrond is wit… ik weet dus niet wat jij ziet, kun je me een printscreen mailen?

   Liefs.

 4. dan werd het ook weer eens tijd 🙂

 5. O wat schattig en lief! Nieuw leven… altijd mooi…

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: