Het dak eraf!

Het is vrijdagochtend, even over enen…. Daphne en ik zijn net thuis na een retourtje Alphen aan den Rijn, de 1e try-out van de nieuwste versie…. Jeans_24-Tropical Heat beleefd. En wat een belevenis, het dak ging er (weer) af.

Het begon vanmiddag toen we om even voor vieren de auto instapten en na het volgooien van de tank van mijn rode duivel naar het westen reden. Tot aan Hoevelaken ging het goed, prima zelfs. En daar stopte het dan ook. Kruipend over de snelweg reden we een klein uur verder om even voor zeven, ipv zes uur zoals afgesproken, onze jeweetwellen op de stoelen van het theaterrestaurant te plaatsen. We kregen heerlijk eten voorgeschoteld dat we helaas wat sneller dan we hadden gewild weg moesten werken maar keurig op tijd konden we de zaal in, vol spanning op wat er zou gaan komen.

Zoals we gewend zijn is ook deze show weer een sneltreinvaart van muziek dat met een Jeans-sausje overgoten is. Ik kan niet allemaal benoemen welke artiesten we voorbij hebben horen komen want dat is simpelweg niet te onthouden. Enkele namen die me bijgebleven zijn, zijn oa. Pharrels Williams, Pat Benetar, Toon Hermans, The Beatles, Guus Meeuwis, Michael Jackson en Jason Mrazz. Van de laatste werd “I won’t give up on us” in een unplugged versie gedaan. Zoals in het vorig seizoen “Price Tag” mijn favoriet nummer was, is dat nu dus die van Jason. Uiteraard dan wel de Jeans-versies!!

De nieuwe cast…. Gaia, Britt, Maarten, Daniel en Xander hebben zich weer compleet in het zweet gewerkt om het publiek een gouden avond te bezorgen, en dat is ze gelukt. Samen met terugkerende Sarah en blijvers Manon en Nigel maakten ze er een groot feest van. De band, Martin, Harmen, Marco en Shelton mogen ook niet vergeten worden, ook voor hen is het hard werken en wat ik vooral zo fijn vind is dat zij ook een plekje voor op toneel gaan innemen in het ‘unplugged’-blok. Ondanks dat ik niet gaarne ‘bekende’ castleden zie vertrekken kan ik ook nu weer zeggen dat de ‘nieuwen’ zeer beloftevol zijn en ik van allemaal genoten heb!

Ja ik weet, ik ben ieder seizoen weer lyrisch. Dan denk ik: “dit is niet te overtreffen” en toch verrast het me aangenaam dat dat nou juist wel mogelijk blijkt en zij mij dat dan ook laten zien. Waar ik dan ook altijd weer blij om ben is dat ik merk dat de cast / band hun ziel en zaligheid geven, ongeacht of er geen of vele (zoals vanavond helaas het geval was) stoelen in de zaal leeg zijn. Dit seizoen staat weer bol van heel uiteenlopende muziek, zang en dans, compleet met bijbehorend lichtspel.

Er is door Musicalsites.nl een verslag geschreven en ook een fotoreportage gemaakt… kijk h i e r.

Ik wil weer… ik wil meer….. ik moet wachten tot 16 oktober….. zucht…..

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Jammer dat het begin van jullie uitstapje niet zo vlot verliep, maar uit je woorden kan ik opmaken dat het vervolg spetterend was. Blij voor je dat je zo genoten hebt.

 2. Man, man, wat hebben jullie genoten 😀 😀
  Logisch dat je er zo snel mogelijk nog een keer naartoe wilt!
  Nog twintig nachtjes slapen… En het komt logischerwijs elke dag een dagje dichterbij.
  Ik ben heel blij dat jullie het zo naar de zin gehad hebben.
  Je mag best vandaag nog een beetje boven het aardoppervlak zweven…
  Engelen verdienen dat 😉
  Liefs Kakel xxx

  • Helemaal!!

   Ja dat is waar…. ik ben gisteren uitgenodigd voor de premiere op 8 oktober maar die kan ik om tal van redenen niet bijwonen.

   Dank je wel schatje!

   Heb ik gedeeltelijk gedaan….. en nu (15,55 uur) is e.i.n.d.e.l.i.j.k. mijn weekend begonnen, na een heel drukke week ben ik nu jeweetwel. 😉

   -x-♥

 3. Nou je weet wat je de komende bezoekjes te wachten staat. Fijn dat het geslaagd was!

  • Ja voor een deel wel…. het mooie aan het vaker gaan is dat je weet dat er ook altijd weer iets ‘net even’ anders zal zijn

   Dank je wel.

 4. Jammer van dat stuk file, in zo’n geval toch een beetje op hete kolen zitten!
  Je moet ondertussen weer een klein beetje “terug op aarde”zijn maar je log is duidelijk nog in hoger sferen geschreven , duidelijk, je hebt een grandioze avond gehad!

  • Ja echt wel!

   hahaha ja hoor….. heb een drukke dag achter de rug, waarbij het letterlijk heel verstandig was goed geaard te staan… omdat ik iemand moest helpen die heel slecht en onstabiel op de voeten staan.

   Gelukkig maar dat je daar niet aan twijfelt 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.