20 thoughts on “Het boze oog

 1. Boos! 🙂 Ik heb eens gelezen dat je aan ogen zelf niets kunt afleiden. Wel aan de trekken eromheen. de rimpels, of de huid strak getrokken is of niet, of er bij geglimlacht wordt of juist gefronst. Dat vind ik altijd zo moeilijk van vogelogen (en reptielen, en ook de meeste zoogdieren, laat staan insecten) dat je het gezicht niet kunt lezen. Bij honden is dat misschien anders. Die zijn zo aangepast (of wij aan hen) dat we uitdrukking kunnen herkennen, wellicht. Ik vind het een mooie foto!

  • Haha ja nou en of.

   dat klopt wel denk ik… alhoewel het volgens mij niet 100% opgaat… .en ja de dieren die jij noemt.. inderdaad een ander verhaal…
   Wij mensen hebben (helaas) wel vaak de neiging de gezichtsuitdrukkingen van dieren verkeerd te interpreteren… met name van apen en honden… een aap die lacht (denken wij) doet dat dus echt niet !!

   Dank je wel. *ik vind de originele in kleur mooier*

  • Nee inderdaad niet, ik weet nog hoe jaloers ik vroeger als klein meisje was op een ander meisje in de klas die rood haar had… helaas heb ik dat nooit gehad… zelfs met verf kreeg ik het niet goed voor elkaar *grijns*

   Jah inderdaad… daar kan het ‘beest’ nog heel veel van leren.

 2. Nou, ik heb ze wel eens bozer gezien (-: Het mijne bijvoorbeeld… Maar nooit richting jou ♥
  Ik ben wel blij dat ik zelf niet zo’n rood randje om mijn oog heb. Het kan dus altijd nog slechter. Wat een opluchting, hahaha.
  Dikke liefs xxx

  • Hahaha ja ik ook wel…. een Olifant in must … een hond die bang is… haha nee gelukkig niet….

   Zo is het maar net toch…

   smaaakkkkkkkkkkkkkkk <3

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.