~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

Het begin is er…..

jeans25start17082015

Nog 1 maand en 7 dagen… dan begint voor mij het nieuwe Jeans-seizoen, nr. 25 alweer. Daarmee ga ik het 19e seizoen in…

jeans35-3

Gisteren is het voor de cast- & bandleden écht begonnen met hun 1e dag samen in de studio om de show vorm te geven en in hun koppies te stampen. De komende weken zullen zij met weinig anders bezig zijn, elke dag weer, oefenen, oefenen en nog eens oefenen, puntjes op i uiteindelijk en dan op 25 september met de 1e try-out van start gaan in Kennemertheater te Beverwijk. Uiteraard ben ik daar bij, zoals ieder seizoen bij de allereerste. Ook weer met Anita, zoals altijd. Ook deze keer is het me gelukt kaartjes op rij 1 te bemachtigen. En Vonnie-B was zo lief om aan te bieden dat Anita en ik voor de voorstelling bij haar mochten komen eten en even uithijgen van een lange reis. Hartstikke lief natuurlijk!! Al met al helemaal geweldig natuurlijk en ik kijk er enorm naar uit. Te meer omdat ik heel blij ben met de ‘oud’-castleden uit het vorig seizoen die er ook dit jaar weer bij zijn. Sarah van der Meer, Manon Prins, Nigel Brown en Xander Venema. En natuurlijk de band die ongewijzigd is gebleven, wat ik ook erg fijn vind! het weerzien verheugt me nu al en natuurlijk ben ik heel nieuwsgierig naar de nieuwe castleden; Kimberley Fransens, Naidjim Severina, Deborah de Groot en Florens Eijkmans. En alsof dat nog niet genoeg is ben ik natuurlijk h.e.l.e.m.a.a.l. nieuwsgierig naar wie van de ‘oud’-jeansjes uit het verleden de cast van deze avond gaat aanvullen. Dat is namelijk een extra tintje aan het komende seizoen. Omdat het een jubileumshow is zal elke voorstelling een extra castlid hebben. Wie dat per show is en wat die persoon gaat doen houdt men geheim, extra spannend dus. Wat ik al wel weet is dat mijn 2 all-time favorieten in ieder geval een paar shows meedraaien en daar ben ik hartstikke blij mee. Ik heb al voor diverse voorstellingen kaartjes, bijna allemaal op rij 1, maar ga er dus nog een paar bij boeken. ….. Wat mij betreft mag het beginnen, ik ben er helemaal klaar voor !!

4 Geluchte Hartjes op “Het begin is er…..

    1. Zo zou je het inderdaad mogen betrachten…. het is voor mij 1 vd belangrijkste dingen, dus echte liefde, ja!! Ik ga voor heel weinig dingen naar het theater, het moet al heel wat zijn wil ik daar mijn geld aan besteden… ik bewaar het liever voor een avondje Jeans want dat kan mij niet vaak genoeg zijn. Als ik kon zag ik elke voorstelling vanaf de 1e t/m de laatste.. maar dat is helaas onmogelijk vanwege andere ‘echte liefdes’ 😉

  1. Je moest er lang op wachten maar eindelijk is het dan bijna september 😉 De voorpret is zeker net zo belangrijk als de voorstellingen zelf!
    Liefs xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.