Herman & zijn uitgebreide harem

Begin dit jaar sprak ik met Herman en Daniëlle over andere dierentuinen, zij zeiden toen dat ze nog nooit in Blijdorp waren geweest. En tja zonder auto… in een rolstoel… vanuit Emmen… is die kans niet zo groot dat je er komen kan tenzij je iets regelt… Deze regelnicht ging dus aan de slag. Met een mooie actie van de Kruidvat scoorden we al snel kaartjes met nog mooiere korting, “die zijn in de pocket”. Nu nog het vervoer… tja Anita heeft een auto, Daphne heeft er eentje en ik heb er eentje… maar in geen van drieën was plek genoeg voor 5 personen én die rolstoel. Dus besloten we een geschikte auto te huren, met 2 auto’s zagen we niet zitten, niet comfortabel genoeg voor zo’n lange rit en ook niet gezellig om gescheiden te reizen toch.
En tja wij drietjes worden in de wandelgangen al “Herman met zijn harem” genoemd, dus met Anita en Daphne erbij werd die harem vandaag dus uitgebreid…zie je het voor je? Een man met 4 vrouwen… waarvan er 1 in een rolstoel zit en de ander met regelmaat een arm grijpt om makkelijker te kunnen lopen… ik kan me wel voorstellen dat dat voor vreemden er vreemd uitgezien moet hebben… al was het natuurlijk niet zijn 1e keer want in februari liepen we immers in Burgers Arnhem, zij het dan dat toen Anita er niet bij was maar Anne Marie wel glimlach.

Een telefoontje naar een goede garage leverde een ander telefoontje op en nadat ik mijn verhaal uitgelegd had kreeg ik wederom een mooie deal en konden we met een Renault Traffic naar het Rotterdamse vertrekken, ook de datum stond al geprikt, vandaag dus.
De zaken op mijn 2e adres werden vandaag door een zorginstantie overgenomen en zodoende konden Daphne en ik vanochtend om 7.00 uur bij Anita staan en stonden we om 7.45 bij Herman en Daniëlle voor de deur.

Door de feestdagen/vakantie verwachtten we geen grote spitsdrukte en die verwachting kwam dan ook uit, rond 10 uur sloten we aan in de lange file van auto’s die kennelijk hetzelfde doel als wij hadden. Bij een parkeerwachter legde ik uit dat we een rolstoeler hadden en toen leidde hij ons naar de parkeerplaatsen gelijk voor de ingang, heerlijk dichtbij terwijl de parkeerplaatsen over-overvol waren.
Uiteraard eerst aan de koffie met gebak…en daarna op pad. Voor we het goed en wel beseften was het al weer 17.45 en liepen we uitgang uit op weg naar de auto en kon de thuisreis beginnen, wederom zonder fileleed. Halverwege nog een milkshake / ijs gescoord en om 20.00 precies kon ik het Emmense duo uit laten stappen, na een snelle p-stop bij hen thuis, reden we gedrieën door naar Assen. Om 29.50 leverden we Anita thuis af en om 21.00 stapten we ons huis binnen.

Toen begon een andere klus… foto’s op de pc zetten en selecteren. Ik had geen goede dag, kreeg het gewoonweg niet goed voor elkaar maar toch zitten er nog “lucky shots” tussen…

Mijn foto’s (inclusief een paas gsm-foto’s van Anita, er bleven 347 over) staan H I E R

Daphne’s foto’s (396) vind je H I E R

Hermans foto’s (290) vind je H I E R

Daniëlle’s foto’s (352) vind je H I E R

Meer bewijzen dat het een fantastische dag was…heb ik niet glimlach

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. mogge Melody
  veel geregel en geslaagd en samen een prachtige dag gehad
  dat laten de foto’s ook wel zien
  geniet de dag

  • Goedemiddag… Karel

   Ja klopt maar loonde de moeite hoor, heb gelijk een auto gereserveerd weer voor 30 juni

   Eh ja eh dat is wat minder makkelijk maar oke.. het zij zo… komt wel weer goed. wens jou in ieder geval een betere dag toe dan dat ik al had tot dusver.

   • mogge Melody
    ik had gister een fijne wandeldag door een mooi gebied
    vandaag wat een rustdag hier
    geniet de dag

    • Goedemorgen Karel

     Dat is super, ben blij voor je….

     Ik heb ook een rustdag vandaag… dus alle tijd om straks weer mijn rondje te doen… ben net weer thuis dus ik kom straks ook bij jou

     Ga ik weer doen, proberen althans, beetje (te) veel zorgen momenteel maar ja thats life , zegt men….

     • ja zorgen hebben is me bekend ook hier 🙁
      geniet van wat je ook onderneemt

      • Daar was ik al bang voor….
       4 dierbaren in het ziekenhuis, geen van 4 voor iets lichts-milds…dus allemaal erg eng en spannend
       2 personen op sterven…

       Ja dat probeer ik want ik ben me bewust dat het zorgen maken de situatie niet verandert, maar toch, ik ben een mens met emoties en niet een apparaat met knopjes, ik kan het dus niet aan- of uitzetten…

 2. Geweldig dit Melody, en wat een prachtige foto’s!

 3. Tjéetje Mel hoe is het mógelijk, we zijn elkaar op één dag misgelopen, wij waren er op hemelvaartsdag ook, geen hele dag natuurlijk maar voor ons is het ook maar een half uurtje rijden dus is het al gauw de moeite. Ga je natuurlijk op mijn logje nog wel over horen;-)

  • Neeeeeee lieverd, wij waren er gisteren, vrijdag dus…. we zijn elkaar dus niet letterlijk misgelopen, en dan nog, Blijdorp is zo groot, dat het alsnog makkelijk kan….

   Natuurlijkkkkkk 😉

 4. Jullie hebben een geweldige dag gehad. Met ook nog mooi weer! Wat wil je als man met vier vrouwen nog meer (-:
  LIefs en een knuffel ♥ ♥ ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.