~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

Herkansing

Zoals jullie misschien al wel gezien hebben in mijn ‘vastgezet’ bericht, gaat de weblogmeeting in Alphen aan de Rijn / Avifauna niet door, althans niet in de zin van een echte weblogmeeting.
Herman, Daniëlle, Anita, Daphne en ik gaan wel want enkelen van ons hebben er al vrij voor genomen, er is al een auto gereserveerd en kaartjes hebben we ook al.
We gaan met zijn vijven die ochtend vroeg uit het noorden op weg naar het Zuid-Westen en hopen op een fantastische dag zoals afgelopen vrijdag. We gaan wel een beetje in de herhaling want hadden wij in februari met blogster Anne Marie een superleuke dag in Burgers  Zoo in Arnhem, gaan we die dag in Avifauna voor de herhaling met blogger Karel.
De weblogmeeting verplaats ik dus naar de laatste zaterdag in september, de 29e. Welke locatie ik voor die dag zal kiezen weet ik nog niet, geen Avifauna logischerwijs, wat het wel wordt ? Daar laat ik mijn gedachten nog even over gaan, het is nog lang niet zo ver…en wie weet bedenken jullie iets dat heel leuk is maar waar ik zelf niet opkom?

Hoe dan ook…. mocht je je alvast willen aanmelden voor de 29e september, dan lees ik dat uiteraard graag.

6 Geluchte Hartjes op “Herkansing

  1. Help me even herinneren dat ik tegen die tijd een link op m’n blog zet. Wie weet levert dat extra mensen op.
    Dikke kus ♥

  2. Avifauna ……. had ik graag naar toe gegaan. Als kind ben ik er diverse keren geweest, maar de laatste jaren niet meer. Hoop er in september bij te zijn, met een beetje geluk. 🙂

    1. Dat snap ik wel…. ik was er al vele jaren niet meer…

      Dat hoop ik ook! Pin je ab niet vast op die locatie, de kans is groot dat ik iets anders kies.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.