Herfst met 30+ graden

Peter vroeg mij HIER naar vallende blaadjes… in de media hier in de stad werd gesproken namelijk over het feit dat het wel herfst leek met al dat gevallen blad op straat.  Zopas, toen ik hijgend en wel in de auto de wijk weer inreed nadat ik mijn maandagmeneer naar bed had gebracht, herinnerde ik het me en dus stopte ik ff de auto, graaide mijn gsm en klikte een paar keer…

Het lijkt inderdaad net herfst toch?
Alleen de temperatuur klopt natuurlijk niet…tenzij we in het boek van wereldrecords  als het land waar nog nooit eerder 30+ graden in de herfst gemeten werd glimlach

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Lief dat je eraan gedacht hebt! 🙂

 2. ja de natuur past zich aan en gaat in de verdediging door in de herfst mode ta gaan , dan is er simpelweg minder water nodig
  maar ook minder en kleine eikels en dus minder voer voor vele dieren en dus dan ook minder jongen enz enz enz

 3. Ik vind het sneu voor de boeren die het van deze oogst moeten hebben om de winter door te komen, maar persoonlijk heb ik het de laatste weken erg naar mijn zin. Herfst ik moet er nog niet aan denken.

  • Voor de zon-warmte-aanbidders is dit heerlijk weer, dat snap ik wel, en dat gun ik hen ook…

   Maar persoonlijk…. van mij mag het sinds gisteren herfst zijn en ook altijd biijven.

 4. Ja, hier is het me ook opgevallen dat de blaadjes vallen en er herfstkleuren te zien zijn. Ging zondag even kijken bij de IJssel in mijn woonplaats Deventer.

 5. Inderdaad Melody, je verwacht elk moment de vliegenzwam te kunnen aantreffen.

 6. De bomen weten prima hoe ze moeten overleven dat is wel duidelijk.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.