Vandaag was de enige dag dat mijn schoon vrij was en zelf als deel van het publiek Wildnights wilde beleven. En dus stapten we vanmiddag op zeker moment de auto in en togen naar Emmen.

Er zijn voor niet-medewerkers maar weinig dingen te koop die het logo voeren en die ik zou willen hebben… wat ik wel zou willen is wel te koop maar niet in mijn maat … een jas dus… wachten op het moment dat ik er eentje op mp zal vinden ofzo… een ander item, zeker in deze tijd van het jaar is de muts. Werknemers kregen hem wel maar Daphne draagt hem zelf dus op haar exemplaar maakte ik geen schijn van kans, gelukkig was een collega van haar zo lief hem mij te geven want zij wilde hem niet dragen omdat zij vond dat hij haar niet stond, ik mazzel dus… en dus heb ik hem nu dan, en zo zei ik dus vanavond, toen hij mij overhandigd werd: “Hebbus”. En nee ik ben nooit een mutsen-sjaals-handschoenen-mens geweest en zal dat ook niet worden maar toch ben ik wel blij dat ik hem heb *glimlach*.

Het fotograferen ging bij ons beiden verre van naar wens, op de 1 of andere vreemde manier kregen we onze camera’s niet goed ingesteld. Wat er uiteindelijk toe leidde dat veel foto’s in het ronde archief verdwenen. Ook was het koud, brrrr, en ik had verkeerde schoenen aan, en ik was moe na een paar zeer slechte nachten… dus ver voor einde liepen we het park al weer uit, op weg naar huis, naar hete koffie, comfortabele bank etc. Mijn foto’s staan HIER, die van van mijn schoon staan HIER.

Nou worden er tijdens Wildnights op 2 locaties filmpjes afgespeeld. Het ene in de Olifantenvallei in Jungola van Jungle Jim en het andere in het Dogondorp van Mama Dunia.. ze duren nog geen 3 minuten, die heb ik met mijn gsm gefilmd…  Het 3e filmpje is een deel van het Waterorgel dat tijdens Wildnights speelt in de nijlpaardenpoel in Serenga.

Jungle Jim – Jungola – Olifantenvallei

 

Mama Dunia – Serenga – Dogondorp

 

Nijlpaardenpoel Waterorgel

Aan het eind hebben we de show Villa Magica gezien, ook erg leuk, maar persoonlijk meer voor kinderen dan voor mij maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Wildnights is in ieder geval weer een feestje, ik kan niet anders zeggen en de geluiden om me heen als ik er ben van andere bezoekers stemmen daar volkomen mee in… behalve dan een enkeling die uitkraamt: “men heeft wel gelijk, ik zie ook geen dieren”….duhuh… ‘s avonds in het donker? Die zitten allemaal in hun nachtverblijven… de enige plek waar je volop dieren kunt zien is in de Vlindertempel, de grote kas in Jungola, Birdy Bush, en de ingang van Serenga.

12 Hartenluchtjes op “Hebbus!”

    1. Ja die ligt inderdaad daar bij… en ook ja, ik verzamel eigenlijk alleen maar dingen die met het oude park te maken hebben maar zo af en toe zijn ook dingen van nu erg leuk om erbij te hebben…

    1. Laat ik het nu helemaal met je eens zijn…. voor wat betreft het dragen van zo iets… het bezit ervan is natuurlijk iets anders… voor mij meer dan voor jou

      Ja gaaf hè

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.