Hè, hè, het kon weer…

Op 1 dag na was het 2 weken geleden dat ik in mijn ‘dieren-tuin-thuis’ was, door tal van zaken kwam het er niet van, de tijd ontbrak en de inhoud van mijn velletje weigerde ook mij die dienst te verlenen. Vanochtend echter had ik poep aan de hele jeweetwel-takkezooi-bende en stapte de auto in en tuft naar Emmen, waar ik zoals gewoonlijk allerhartelijkst ontvangen werd en na wat geklets met een bakkie leut en een lekker peukje liepen we naar buiten, staken de weg over, door de poorten naar binnen.

Linea recta de Rimbula-kas in… om halverwege op het terras van Rimbula-Restaurant plaats te nemen en daar zoals gebruikelijk onze broodjes op te eten. Na die 2e helft staken we over richting Vlindertempel in… via natuurlijk onze grote kleine vriend Mauk die zich al aardig vertrouwd voelt en veel kwajongensstreken uithaalt…..

Toen we in de Vlindertempel waren bleek dat er niet veel vlinders fladderden, daarentegen zagen we wel veel poppen hangen….beloftevol dus. Ik vond wel nog, dankzij Herman, een mooie rups. Welke vlinder daar uit voorkomt weet ik nog niet, dat zal ik straks opzoeken… en als ik het vind, vermeld ik het hier nog wel

Nadat we de Vlindertempel verlieten…overlegden we even… wel of niet nog een deel? Ook dat is altijd gelijk. Jungola is ons vast deel maar de rest doen we, of laten we, al naar gelang dat wat onze fysieke gesteldheid ons toestaat. Met 1 in een rolstoel, 2 krak-en-ongemak-rugpatienten, is dat altijd weer de vraag. In dit geval bleek het goed genoeg om Serenga mee te pikken vandaag. En daar hadden we mazzel want in tegenstelling tot normaal lukte het me deze keer wel om leuke Bavianenfoto’s te maken. Mijn minst favoriete dieren maar baby’s zijn natuurlijk altijd leuk.

Bij Momma’s namen we alledrie een beker warmen chocolademelk, ondanks dat het windstil was en de temperatuur laag was het heerlijk, zelfs zonder zon. Nadat we enigszins uitgerust waren liepen we de 2e helft van Serenga door, langs de prairiehondjes die ‘bakken vol’ jonkies hebben… Ieniemienieklein, zo leuk!

Om 14.30 namen we voor de ingang van het appartementencomplex, waarin Herman & Daniëlle wonen, afscheid en toog ik huiswaarts waar manlief me met koffie opwachtte. Ik kleedde me om, had namelijk met mijn jas in de rolstoel gezeten en die was erg modderig geworden wat vervolgens weer op mijn broek was gekomen.. en dook op de bank. Even rust met koffie en daarna foto’s op pc, bekijken, selecteren en uploaden. Ondanks dat ik dacht een slechte fotodag te hebben en dus veel weg te moeten gooien, bleek dat enorm mee te vallen… heb er maar 3 weg hoeven gooien.
Kortom…. wil je met ons meelopen en dus de 180 foto’s zien? Klik dan maar ► ► ► H I E R ◄ ◄ ◄ Veel kijkplezier!

14 hartenluchtjes op “Hè, hè, het kon weer…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.