Happy ~ 36 – 30 sept

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge ~ 38 ~ Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, dus van alles zijn! Doe jij ook mee? Dat vindt Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Ik heb de hele donderdag getwijfeld over het wel of niet schrijven van de bijdrage van deze week…..
Ben geen opgever, dat is reden 1.
Dat ik altijd iets dat ik begin afmaak is 2.
Dat ‘happy’ een emotie is die alleen maar kan bestaan als ik de tegenovergestelde kant ook aanvaard is 3.
‘Alle goeds komt in 3’ zegt men dus moeten deze 3 reden genoeg zijn om de 38e editie van Vonnies Challenge wel in te vullen als is de neiging het niet te doen nog zo groot.

Met alles dat er speelt…. met name sinds de jaarwisseling kan ik zeggen dat 2016 wel een jaar is tot dusver van hoge pieken en diepe dalen. Reden te over om me Happy te voelen maar ook reden te over om dat niet te doen, alhoewel het eerste (GodZijDank) wel zwaarder weegt.

Vandaag is het vrijdag de 30e van september en als alles goed gaat stappen Anita en ik eind van de middag in haar auto en rijdt zij ons naar Nunspeet voor de 1e try-out van Jeans, seizoen 26, The Magic of Jeans – De Magie van Jeans. Zaterdag zou ik met Liesbeth naar de 2e try-out in Uden maar dat hebben we gisterenmiddag na enig overleg afgezegd, althans Liesbeth gaat wel maar niet met mij, zij heeft ander gezelschap gevonden gelukkig.

Heb ik er zin in? Nee!
Mijn hoofd loopt over van diverse zaken, mijn lijf weigert alles momenteel … en kennelijk is dat nog niet genoeg want mijn longen protesteren, ik herken de symptomen, er zit een longontsteking aan te komen. Gelukkig beschik ik over ontstekingsremmers en goede pijnstillers dus jullie hoeven niet te raden wat ik al weer een paar dagen inneem. Zaterdagmorgen ‘mag’ ik me om 8.45 melden op een plek waar niemand graag wil zijn voor zichzelf, wat veel vrouwen ‘slechts’ 2x per jaar hoeven te doen, ik echter ieder half jaar. Of ik daar naar uitkijk? Ech nie!! Maar ja, wat moet dat moet. Diverse alarmbellen gaan af, rode lichten doemen overal op… ik ben er op dit moment eigenlijk wel een beetje (veel) klaar mee. Pas op de plaats, rust hervinden, alleen weet ik op dit moment nog niet hoe……

Dankbaar ben ik voor het begrip van de mensen die het dichtst om me heen staan. Het feit dat ik, hoe klein mijn kringetje dan ook moge zijn, over zulke mensen beschik is alle reden om Happy te zijn. Hopelijk laat dat woord zich vanavond gelden zoals het altijd heeft gedaan, al zoveel jaren lang.

Als het niet gaat zoals het moet…. moet het maar zoals het gaat!!

4 Hartenluchtjes op “Happy ~ 36 – 30 sept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.