Happy ~ 35 – 23 sept

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge ~ 37 ~ Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, dus van alles zijn! Doe jij ook mee? Dat vindt Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Het is vrijdag en op het moment dat jullie dit lezen, althans als jullie niet al te vroeg zijn natuurlijk, loop ik in een dierentuin. Vandaag is het Apenheul in Apeldoorn en ben ik weer met mijn ‘Grode Kloine Zus’ op stap. Zij krijgt al sinds voorjaar 2014 het ene na het andere voor de kiezen, oa een totaal onverwachte doch levensreddende operatie ruim 2 jaar terug. Nog steeds vecht ze en geeft ze niet op.

Al gaat het dan met mij weer behoorlijk goed, mijn focus verleggen op iets anders dan het dagelijkse verplichte, is van harte welkom, bij mij en bij haar nog meer. Dat zij er altijd voor mij is ongeacht wat aan beide zijden ook, en ik uiteraard voor haar.. en we vandaag weer samen gaan genieten van mooie dieren in een mooie omgeving, heen en terug km’s vreten samen, ik mag rijden in haar (mijn droom-)auto…
Dat maakt happy!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Je nieuwe achtergrond is geweldig, veel plezier uh straks zal aan je denken schat, xx

 2. Apenheul was een verrassing voor me toen ik er een jaar of 6 geleden voor het eerst in m’n leven was, en een aangename verrassing bedoel ik dan;-)
  Veel plezier daar samen maar dát komt wel goed denk ik!

  • Nou, ik heb het net beschreven, ben er eerlijk gezegd nog een beetje confuus van ook, voor mij dus ook !!

   Dank je wel, haha ja hoor, perfect gezelschap, kan niet beter

 3. O, wat leuk, je bent maar mijn lievelingspark 🙂
  Hoop dat jullie daar heel erg genieten, het weer is prima, dus ik heb een vermoeden dat het wel goed zal komen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.