happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 49 ~
Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke
leuk!”

Zoals ik HIER beschreef gaan mijn meisje en ik naar Antwerpen.
Hotel is geboekt. We gaan Antwerpen Zoo 2x doen, de 1e keer overdag zodat we in het daglicht kunnen zien hoe het park veranderd is na de verbouwing.
De 2e keer dan ‘s avonds bij de China Lights Expositie.
Het hotel ligt op een steenworp afstand van Antwerpen Zoo dus dat is ♥-stikke handig en fijn. We hebben een date met ex-Jeans-(7+8)-topper Jurgen. Daar verheug ik me natuurlijk enorm op!! De volgende dag zakken we dan een half uurtje naar het zuiden af om daar Zoo Planckendael aan te doen. Met dank aan de postcodeloterij hebben we voor beide dierentuinen heel mooie kortingen kunnen scoren. Daphne en ik komen wat onze liefde voor dieren en dierentuinen en fotografie betreft dus wel aan onze trekken.

Zoals ik HIER beschreef ondergaat mijn keuken een renovatie.
Het vordert gestaag. Een 2-tal deuren moeten over omdat er vee ronddwaalde en her en der wat achterliet. Andersom ook want Brego heeft een half roomwitte staart. Alle kastjes boven het aanrecht, 6 in totaal, zijn inmiddels uitgeboend. Ook de 2 meter hoge apothekerskast en de koelkast met diepvries eronder hebben hun schrobbeurt overleefd.  Ook het deel van de keuken waar de honden altijd staan te eten/drinken is schoon. De ramen zijn gelapt, de verwarming is afgeboend, de prullenbakken zijn ook weer om aan te zien. De kastjes onder het aanrecht als ook de vele lades zijn vanochtend aan de beurt om onder handen genomen te worden. De afvalzak die al behoorlijk gevuld is zal verder gevuld worden met zooi dat weg gaat omdat we het toch niet gebruiken. Dan nog de kast in de hoek en daarna de 2e diepvries aan de buitenkant schoonmaken, stofzuigen en dweilen en Klaar is Klara. Nog 1 of 2 nachtjes en dan is dat leed dus ook weer geleden.

Vanmiddag ga ik gezellig naar Corry.

Nog 1 nachtje slapen dan mag ik weer op een logeehond passen, een Nova Scotia duck tolling retriever (wat een mond vol hè) met de naam Simba. Zijn vrouwtje is een vriendin van mijn jeugd en het drietal gaat een dagje uit, zij wilde hem natuurlijk niet alleen thuis laten. Nou dat hoeft gelukkig ook niet. Manlief is ook werken dus ik vermaak me wel in mijn eentje met mijn viervoeter-viertal.

Vandaag is het nog 2 nachtjes slapen voor de Nieuw Jaars Log-Hop. Iets dat ik heel erg leuk vind en waarom ik dus ook enorm naar uitkijk, ondanks het lage aantal deelnemers zal het vast weer reuze gezellig worden. Ik ben al weer volop bezig met de voorbereidingen en de voorpret is al groot.

Vandaag is het ook nog maar 4 nachtjes slapen voordat Daphne en ik vertrekken naar Antwerpen. “Even” het hoofd compleet leeg maken, of misschien beter gezegd, hervullen met iets dat we beiden enorm leuk vinden. Afleiding is het zeker en die afleiding is nog heel erg welkom ook.

Kortom. Reden genoeg om een Happy Blogpost mee te vullen, of niet dan?

6 Hartenluchtjes op “Happy Challenge ~ Geregeld”

  1. Oepsss ja dat hoop ik ook…… Kan ik me helemaal voorstellen. IK hoop het met je mee, en zo niet dan trek ik daar mijn mond wel open en zal het een hilarisch blog opleveren 😉

 1. Wat een fijne vooruitzichten 🙂 geniet er maar fijn van. Enne, tot zondag 😀
  Heel ♥lijk bedankt voor je bijdrage lieverd. En een fijne avond 🙂
  Liefsssssssssssssss -X-

 2. Ja toch.

  Dat ben ik volop van plan, hopelijk laat mijn hoofd het ook toe.

  Graag gedaan lieffie, dank je wel jullie, en jij goed uitrusten !!

  xx-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.