Happy Challenge ~ Genieten met de grote G!

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 48 ~
Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee? 
Dat vindt Vonnie ♥stikke
leuk!”

 

<

div style=”text-align: left;” align=”center”>

Dat de laatste 2 maanden van het jaar verre van favoriet bij mij zijn is onderhand wel bekend, dat er rijkelijk tranen vloeien ook maar daar wordt niemand happy van dus daar ga ik het maar niet over hebben in dit blogbericht.


Afgelopen dinsdag reed ik vroeg in de middag naar Purmerend naar Petra en deel van haar (en Karels) kroost om daar een gezellige middag door te brengen. De afstand viel me wel zwaar tegen overigens, ben ik het afstanden rijden aan het verleren? Hoe dan ook, ondanks de heftige mist kwam ik veilig aan. Na het avondeten waar Petra voor gezorgd had, stapten zij en ik de auto in en reden we naar Zaandam en genoten we even later volop op rij 1 van ‘onze’ Died. Heerlijk!!


Vanavond stond dan Jeans op de agenda. Ik had er zo geen zin in, emotioneel als ik ben deze dagen en de herinneringen aan de kater van de 1e try-out nog vers in mijn geheugen. Maar goed, ik wilde mijn meisje niet teleurstellen, zij had de voorstelling nog niet gezien dus vol frisse tegenzin reden we aan het begin van de avond naar Emmen en namen even later onze plaatsen op rij 1 in. Bofte ik ff want een eindje in de show kreeg ik bezoek op een halve meter afstand voor me. Mijn favootje nog wel ook, mijn avond was dus helemaal goed, ik heb weer (bijna) ouderwets zitten genieten dankzij deze megakanjer!!

 

Door hem was de avond een écht cadeautje waardoor ik nu happy ben!!!
Zaterdag zal ik bij Zwijmelen op hem terugkomen!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

7 reacties

  1. Al met al dan toch maar weer genoten!

  2. Wat fijn dat je avond toch nog goed gemaakt is 🙂 ben echt blij voor je 🙂
    Bedankt voor je bijdrage.

    Ik wens je fijne kerst dagen.
    Liefsssssssssss -X-

  3. Fijn dat je van de voorstelling van Jeans, na de eerste teleurstelling toch hebt kunnen genieten.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.