Happy Challenge ~ FF weg

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 49 ~
Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke
leuk!”


Door tal van minder leuke omstandigheden kwam het er dit jaar helaas niet van om er samen met mijn meisje een paar dagen tussenuit te piepen.

Daar baalden we beiden van en eergisteren bespraken we de mogelijkheden om alsnog iets te regelen, we zagen een opening en legden die gelijk vast. Een uitje plannen en er naar uitkijken is leuk maar nog leuker is het wanneer die uitjes in zeer korte tijd gaan plaatsvinden. Een heerlijk vooruitzicht op zeer korte termijn; dinsdag de 10e vertrekken we in de vroege ochtend richting Antwerpen, hoe we de dag precies gaan invullen weten we nog niet, we laten ons verrassen. ‘s Avonds om een uur of 19.00 staan we dan voor de poort van de Zoo om de China Lights Expositie te gaan bekijken. Dat hebben we in het verleden al eens gedaan in Burgers Zoo te Arnhem, zo leuk!  We overnachten dan ergens in een B&B en rijden de volgende dag terug, hoe we die dag gaan invullen weten we ook nog niet, we zien wel wat in ons hoofd opkomt, wat/wie we onderweg tegenkomen, welke verrassingen op ons pad zullen komen. Het nieuwe jaar zo beginnen…. hoofdzakelijk met ‘verrassing’ als leidraad…. ja, dat vind ik ontzettend leuk en heb er dus ook heel veel zin in, daar word ik dus wel heel erg happy van op dit moment.

11 hartenluchtjes op “Happy Challenge ~ FF weg

 1. Vonnieb says:

  In Antwerpen zijn Kees en ik nog niet geweest. Wel in Brussel.
  Leuk/Happy 😉 vooruitzicht 🙂

  Bedankt voor je bijdrage.
  Inlinkz heb ik niet gebruikt, ga ik ook niet meer doen.

  Fijne dag vandaag en voor morgen een fijne jaarwisseling.
  Liefsssssssssssssss -X-

  • Melody says:

   Daphne en ik waren er in september 2015, We wilden natuurlijk naar de zoo maar ook het station bekijken, die is zo geweldig mooi. en beiden liggen naast elkaar, parkeergarage eronder, helemaal top en op loopafstand een prachtige kerk ook nog, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant en aan de overkant van het plein een gebouw met alleen maar aquaria en terraria…. dichtbij elkaar, ideaal voor mij dus

   Graag gedaan…

   Lijkt me goed, je mag mijn inlinkz wel gebruiken ….. mail maar als je dat wilt.

   xxx

 2. O, wat een heerlijk vooruitzicht 🙂 Antwerpen vind ik zo’n leuke stad. Jaren ben ik er niet meer geweest, maar toen ik er nog regelmatig kwam wandelde ik graag door de Joodse wijk, zo’n heerlijk sfeertje, Maar ook langs de Schelde wat toen genoeg te beleven.
  Ik ben benieuwd hoe jullie het vinden. En o de zoo naast het mooie oude station …….

  • Melody says:

   Zeker weten…. ja ik ook, ideaal zoveel mooie dingen allemaal zo dicht bij elkaar… Daphne en ik waren er in september 2015 ook al een paar dagen ….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.