Happy Challenge ~ 40

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge

~ 40 ~

Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, dus van alles zijn! Doe jij ook mee? Dat vindt Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Alhoewel ik er eigenlijk wel een beetje boel klaar mee ben om constant met mijn gezondheid bezig te moeten zijn, sinds april hard werken om het mentaal weer op een rijtje te krijgen….. sinds een aantal weken beduidend ergere rug- & darmklachten dan in de jaren ervoor, volop bezig om fysiek weer op orde te komen ben ik toch niet helemaal happy met hoe het nu gaat.

En daarom pak ik maar een tip van Anita op…. niet geschoten is immers altijd mis?
Vanmiddag om 13.00 uur heb ik de 1e afspraak staan bij een dame die in een nabij Assen gelegen dorp een praktijk heeft en mensen behandelt met Bio-resonantie.  Als het mij half zo goed zal doen als dat het Anita doet zul je mij zeker niet horen klagen.
Kortom… ik ga er maar weer voor in de hoop dat ik er nog happier van zal gaan worden….

 


 

8 Hartenluchtjes op “Happy Challenge ~ 40

  1. dank je wel…… ben net terug, zal er zo iets over schrijven…… 1e dag van de rest van mijn leven of zo iets….. grrrrrrr

   graag gedaan, jullie ook, xxx

 1. Stress zoekt altijd op de één of andere manier een uitweg, sluit de éne weg af en er opent zich een andere. Maar misschien kan dit dan wél alles onder de knie krijgen.

  1. Nou inderdaad….. heb er net een blogpost over geschreven…. moet rigoureus aan de slag maar ja als dat helpt dan heb ik dat er natuurlijk wel voor over…. en bovendien, alles went toch uiteindelijk?

 2. Het zit je niet mee. Persoonlijk geloof ik meer in de werking van het harnas dan in Bio-resonantie. Als het je lukt daar ontspannen te liggen heb je al winst, denk ik. Als blijkt dat het je helpt moet je het zeker niet laten. Je bovenstaande reactie op Vonnieb doet vermoeden dat je er niet blijer op bent geworden.

  1. neuh…. ik heb geen geloof noch ongeloof…. ik wil me beter voelen dus ik ga het ‘gewoon’ proberen, en bij deze dame kan ik in een stoel zitten, hoef niet te liggen, dat scheelt ook weer.

   Ook dat klopt…. maar ja niet geschoten is altijd mis…

 3. En toch heb ik mijn twijfels wat betreft je darmen en dit dieet. Vooropgesteld, ik ben geen dokter, maar een verpleegkundige in ruste.. Zo snel een allergie boven water krijgen vind ik knap. Toen je minder last had van je darmen at je deze zaken probleemloos of gaven ze wel klachten, maar in mindere mate? De maag/lever/darmver. zegt juist dat je voorzichtig moet zijn met het weglaten van voedingsstoffen bij diverticullitis op gevaar af dat er een tekort ontstaat. Aardappelen en spinazie verbieden zij in elk geval niet.

  Gezien je rugklachten gebruik je momenteel nogal wat morfine en dat heeft beslist invloed op je darmfuncties. Terwijl ik dit tik denk ik ‘Bemoei je er niet mee Ferrara’ Ieder moet doen wat hem/haar goeddunkt. Ik wens je alle goeds.

  1. dat mag hoor…. is niet ‘snel’ …. ben al maanden bezig met diverse onderzoeken en sinds mijn 10e… inmiddels 43 jaar, is er van alles voorbij gekomen aan onderzoeken, testen en Joost mag weten wat voor ongein allemaal meer. De reguliere geneeswijzen hebben me niet bijzonder ver gebracht…. de natuurgeneeswijzen meer…. bovendien ken ik ook mensen in mijn nabije kring die wel veel baat hebben / hadden…. en inmiddels ben ik het allemaal zo zat dat ik volop bereid ben iets anders te proberen…. Ik ga het de komende weken wel merken, hetzij enerzijds hetzij anderzijds….

   Zowel de breuk in mijn rug als mijn darmklachten 16 jaar en 10 jaar jong…. spelen dus al vele jaren en zitten beiden in dezelfde regio van mijn lichaam, psychosomatisch heeft dat natuurlijk ook effect gezien hun nabijheid bij elkaar…

   En tik jij maar rustig een eind weg hoor…. ik ervaar het niet zo als dat jij vreest…. integendeel zelfs, je licht me in en waarschuwt me….daarbij ‘weet’ ik ook dat je dat met de beste bedoelingen doet en daarom waardeer ik het des te meer. Bovendien vind ik het fijn dat jij je wel zo vrij voelt hier om het toch maar te tikken ondanks je aarzeling.

   Dank je wel…. ik jou uiteraard ook…… de tijd zal het leren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.