happy-smileyVonnie’s Happy Challenge ~ 39 ~ Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, dus van alles zijn! Doe jij ook mee? Dat vindt Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Met een behoorlijke nare tijd achter de kiezen, met een eind dat nog niet duidelijk in zicht is op dit moment doordat mijn rug gisteren in het slot schoot waardoor mij er weer een paar dingen waarop ik me enorm verheugd had door de neus geboord werden is het niet zo simpel me ‘happy’  te voelen en daar iets leuks over te schrijven… echter ik ben wel degelijk happy.

En dat heeft alles te maken met de gevolgen van de therapie en de cursussen waarmee ik in april startte.
Juist nu er zoveel tegenzit en ik, met name gisteren, zoveel pijn had en fysiek dus tot werkelijk helemaal niets in staat was, nog steeds niet ben… merk ik wel hoeveel te sterker ik mentaal ben geworden. De afgelopen maanden werden de pijnstillers qua hoeveelheid enorm verminderd, van minimaal 2x per dag zit ik nu op gemiddeld 1x per week maximaal en soms zelfs een hele week niet. Nog mooier is dat ik af ben van anti-depressiva zooi, ik slik niets meer.  En zelfs nu het zo enorm tegenzit blijft mijn heksenketel rustig en ben ik ontspannen op het mentale vlak.

Ik weet niet wat me overkomt na 40 jaar niet zonder die zooi gekund te hebben, hoe fijn dat voelt kan ik niet in woorden uitdrukken, dus ja ik ben happy en kan dat oprecht zeggen!

2 Hartenluchtjes op “Happy ~ 37 – 7 okt”

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.