Happy ~ 30 – 19 aug

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge
30
Gestart op 15 januari 2016
“Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy” en daagt zij jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt. Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan dus van alles zijn!
Doe jij ook mee?  Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

 

 

 

Vandaag over 6 weken precies…. vandaag over 42 dagen…. vandaag na 42 nachtjes slapen… is het eindelijk zover….
Stap ik ergens aan het eind van de middag bij Anita in de auto en rijden we naar Nunspeet. De 1e voorstellen (try-out) van het nieuwe seizoen van Jeans, nr. 26 om precies te zijn. De nieuwe show heet Magic en ik ben heel nieuwsgierig.
Misschien (weet ik wel zeker eigenlijk) nog wel meer dan voorgaande jaren. Ik heb natuurlijk geen facebook noch twitter meer dus ben ik ook niet echt op de hoogte van jeans-nieuws.
Via via heb ik wel al het e.e.a. gehoord en ook via via anderen bevestigd gekregen, nieuws waar ik niet echt vrolijker van werd kan ik je zeggen.  Kimberly weg, maar ook Shelton weg (snikkk) en ook Marco komt niet terug, slik. Marco was de enige nog ‘ oud-gediende’ , na 14 jaar weg, zo niet fijn! Ik heb al wel een foto van de nieuwe band-samenstelling gezien maar de nieuwelingen ken ik niet dus  het is echt afwachten.
Dat geldt uiteraard ook voor de nieuwelingen in de cast.  Zeker nu Nigel weg is, was voor mij toch elk jaar weer een stukje van de mooiste jeans-basis, zal het vast anders worden. Nou ja, anders… anders is het natuurlijk zo wie zo al al tijd. Ik ben wel heel blij dat Xander er weer bij is maar ook Manon, Sarah, Deborah en Florens zijn weer van de partij.  Dat betekent dus 2 nieuwen in de band en 3 nieuwen in de cast.
Nieuws omtrent het technische deel heb ik  nog minder.
Heidi (companymanager) is dan gelukkig wel weer van de partij maar  wie zit aan de knoppen, wie verzorgt alles van achter uit de zaal? Wie de show samenstelt, wie de choreografie verzorgt weet ik dan weer wel, daar verandert dit seizoen gelukkig niks aan.
Maar verder? Geen idee. Ik moet het maar gaan afwachten.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar geen voorpret!
Afgelopen seizoen was mijn eerste ooit zonder Karel, dat was elke voorstelling weer behoorlijk heftig. Zijn taken werden waargenomen door zijn vrouw Petra, waar ik natuurlijk heel blij mee was.  Dat zal het komende seizoen niet het geval zijn dus ook de ‘merchandising’  zal een ander uiterlijk krijgen, welke en hoe, nog totaal geen idee.

Maar goed….de “Happy-Challenge”  van vandaag… hoe minder-happy bovenstaande misschien ook klinken moge… Ik word wel degelijk happy van het vooruitzicht, dat het weer begint en ik al weer een leuk rijtje in de agenda heb. 12 voorstellingen op dit moment; waar ongetwijfeld nog wel een aantal bij zal komen.  Vandaag dus over 6 weken precies naar Nunspeet, naar Het Veluvine Theater om precies te zijn.  Een plek waar ik nog nooit was, Jeans evenmin, een nieuwe ervaring dus toe te voegen aan de Jeans-herinneringen en niet voor mij alleen. Een dag later, bij de 2e try-out, zit ik in Theater Markant te Uden met Liesbeth, een theater waar ik al talrijke voetstappen hebben liggen sinds ik daar voor het eerst was ergens eind 90-er jaren.

Het vooruitzicht maakt me in die zin happy dat ik erop vertrouw dat ik weer vele s.c.h.i.t.t.e.r.e.n.d.e ééééénnnnn o.n.t.r.o.e.r.e.n.d.e. momenten ga beleven op een plek die met nog één andere plek bij  mij met stip de op 1e plaats staat om te vertoeven.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. de tijd vliegt dus vóór je het weet zullen al je vragen een antwoord vinden!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.