Happy

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge

~ 53 ~ Gestart op 15 januari 2016

 

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke leuk!”

 

Ik kan deze Happy-post op dezelfde wijze beginnen als een week geleden….. want nog 1 nachtje slapen en dan he bik weer een weekend voor de boeg waarin er veel leuks op de agenda staat en, ook leuk, waarbij weer een behoorlijk aantal kilometers gevreten zullen worden door mijn rood duiveltje. In principe begint mijn weekend altijd al op donderdag, halverwege de middag, als ik thuis kom van mijn laatste werkplek in de week.

De vrijdag hoort dus voor mij ook bij het weekend…. en vandaag geldt dat zeker want vandaag loop ik in het Rhenense.

Morgenvroeg sta ik dan weer vroeg op en wacht ik tot Anita mij het huis uit plukt waarna we richtingen de oosterburen tuffen want daar gaan we boodschappen halen omdat Anita maandag jarig is. En ga ik ook even wat boodschappen doen want lactosevrije producten zijn daar volop aanwezig en kosten niets meer dan het reguliere. Ik ga dus weer smullen van yoghurts, vla’s en ander lekkers, iets dat ik al maanden niet of nauwelijks gegeten heb omdat het hier in ons land of niet verkrijgbaar is of schandalig duur. Ons land is er nou eenmaal eentje van: heb jij een kwaal? Durf je wel? Dokken dus voor de boetes die de staat je uitdeelt.

Zondagochtend wederom vroeg op. Ik haal dan mijn maandagmeneer op en in colonne rijden we naar Sint Anne Parochie, in het noordwesten van Friesland boven Leeuwarden. Ik ga met hem op familiebezoek en manlief en jeugd pakken een ander plekje aldaar in, de sporthal, voor boogschietwedstrijden. Later die dag zullen mijn maandagmeneer en ik ons dan weer bij hen voegen zodat ik foto’s kan maken en hij naar mijn achterban’s verrichtingen kan kijken.  De honden kunnen helaas niet mee maar zullen (maak je dus maar geen zorgen over hen) zich prima vermaken want Niels en Anita gaan op hen oppassen en hen kennende zal mijn veestapel dus wel weer schandalig verwend worden.

Terwijl ik dit type is het donderdag, een heel nare dag, zit ff op een donker plekje en mijn bril is dichtgeslagen dus ik zie de uitgestoken handen helaas niet. Het zij zo, hoort erbij zeggen zij die er verstand van hebben, die ervoor geleerd hebben, zij zullen het wel weten of niet dan? Ben dus echt even niet happy maar dat zal ongetwijfeld anders zijn op het moment dat jullie dit lezen. Na regen komt zonneschijn…. toch?

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. Hoop dat het al iets beter gaat. Meestal moet je ff geduld hebben. Veel plezier het weekend.

  • Ja ietsjes wel…gelukkig wel. Straks in Rhenen zal ik me wel top voelen. Das altijd😊

   Jah geduid….dat heb ik niet toebedeeld gekregen 😊

 2. nu we hebben de vrijdag , dus ik hoop dat die nare donderdag vergeten is en je kan uitkijken en happy worden van al die mooie weekend plannetjes
  geniet de dag

 3. Heel fijn weekend.

 4. Ook mindere momenten horen erbij in het leven, daardoor vallen de mooiere ook weer meer op 😉

 5. Ondertussen al vrijdagmiddat dus slaat de “happyness” nu ongeveer toe;-)

  • Inmiddels vrijdagavond grijns

   Ja hoor, toen jij het schreef zat ik ‘happy versleten’ naast mijn chauffeuse en waren we op punt van huiswaarts vertrekken.

 6. Uiteindelijk is het toch nog een beetje een happyday geworden 😉
  Bedankt voor je bijdrage. Ik wens je een fijn weekend 🙂
  Liefssssssssssssssss -X-

  • Ja hoor echt wel….. is zo’n prachtige dierentuin, mooi weer en prima gezelschap, wat wil een mens dan nog meer…

   Graag gedaan lieffie, dank je wel, jullie ook.

   liefssssss-x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.