Happy Challenge ~ 39

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge

~ 39 ~

Gestart op 15 januari 2016
Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, dus van alles zijn! Doe jij ook mee? Dat vindt Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

happy

Na 2 weken bijna 100% van de tijd plat gelegen te hebben, bijna dagelijks fysio aan mijn bed/bank te hebben moeten laten begaan, constant volproppen met morfine…..ben ik nu op de terugweg. Eergisteren voor het eerst weer redelijk goed op de benen,  een beetje huishoudelijk werk doen, weliswaar met veel pauzes, en gisteren weer een beetje meer werk gedaan dan de dag ervoor. De fysio is tevreden en we hebben afgesproken er nu een paar dagen tussen te doen om te kijken hoe of het dan gaat. Daarbij is de morfine in hoeveelheid ook behoorlijk verminderd inmiddels. Ik ken mijn grenzen over het algemeen redelijk goed maar niet als ik ze met pijnstilling ondersneeuw natuurlijk, dus laat ik liever mijn lichaam signalen afgeven als de grens naderbij komt ipv dat ik er overheen ga omdat ik niet snel genoeg iets registreer. En gelukkig kan ik dat nu weer!!!

Kortom…. het gaat de goede kant op en daar ben ik natuurlijk helemaal blij mee.
Mentaal gaat het perfect, kan niet beter, ben gelukkiger als ooit tevoren en alles is een uitdaging die ik met enthousiasme en plezier oppak ipv doe omdat ik mezelf er toe dwing. Ik kan niet onder woorden brengen hoe blij ik met de veranderingen van de laatste maanden ben, en zo snel sprakeloos ben ik nou ook weer niet grinnik.

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

  1. Klinkt goed ondánks dat je nog niet helemáál mobiel bent maar dat je geestelijk zo lekker in je vel zit is éigenlijk nog belangrijker dan je lichaam je even in de steek laat.

  2. Hartelijkehothulk

    W A U W

  3. Wat fijn zeg dat het langzaam beter gaat, dan ga je je weer mens voelen onder de mensen.
    Trouwens, weet jij of Vonnie nog terugkomt?

  4. Een lekkere happy blogspot. Fijn te lezen dat het veel beter met je gaat. Top hoor. Nu de rug nog en dan is het helemaal super.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.