Vonnies Happy Challenge *27*

happy-smiley

 

 

 

Vonnie’s Happy Challenge
27 – Gestart op 15 januari 2016

“Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy” en daagt zij jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt. Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan dus van alles zijn!
Doe jij ook mee?  Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

Je hebt mensen die worden ‘Happy’ van alles dat met op-vakantie-gaan te maken heeft. Bestemming uitzoeken en boeken, dingen die mee moeten uitzoeken en dan de laatste nacht voor vertrek niet slapen door de opwinding van het naderend vertrek. En wat al niet meer van toepassing zij. Ik weet het niet want op vakantie gaan doe ik nooit. En nee, is niet zielig ofzo, is gewoon niet mijn ding om diverse redenen.

sem

‘Happy’ word ik dan weer wel van die mensen die een hond hebben en die bij ons onderbrengen in hun vakantie. Voor het 4e jaar op rij is ook deze zomer Sem weer bij ons te gast. Deze kleine dondersteen is dé baas bij ons in huis. Onze eigen, beduidend grotere, viervoeters… maar ook de veel grotere gast-4-voeters die hier kwamen accepteerden dat allemaal, zonder enig morren onderwierpen ze zich aan de tijdelijke ‘leader of the pack’.  Zelfs toen het 2 jaar geleden ‘toevallig’ (toeval bestaat niet) zo uit kwam dat alle 5 logeehonden hier tegelijkertijd waren. Zie je het voor je? De kleinste van 7 die de lakens uitdeelt? Zelfs onze poezenbeesten gehoorzaamden hem, allemaal, stuk voor stuk, geen enkele uitgezonderd. Precious is de enige nog en zij kijkt echt niet meer op van een gast over de vloer, mits hij/zij maar 4 voeten heeft welteverstaan .

Inmiddels is hij hier alweer een week en mogen we hem nog 2 weken verwennen, weliswaar heel rustig aan als het op het gebied van ‘lekkers’ aan komt want meneer is te zwaar en dus op dieet…
Maar hoe dan ook…..  4-voeters op visite?  Dáár word ik dus wel degelijk happy van!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Heerlijk beest is het, dominant en een allemans vriend mooie combi;)

 2. Zo leuk, al die maffe hondenbeesten. Zelf hebben we ze niet meer maar ik laat nu de hond van een buurmeisje uit. Al jaren trouwens en ik geniet er steeds weer van.

  • ja inderdaad, helemaal geweldig.

   oef….ik zou niet zonder ze kunnen bevrees ik maar gelukkig hoeft dat ook (nog) niet….nog heel lang niet hoop ik.

   dat snap ik uiteraard helemaal.

 3. Al wil ik zelf géén hond hebben, een hond bepaalt uiteindelijk je dagindeling, vind ik een logeerhond altijd leuk.
  Maar 7 tegelijk zou me in ons kleine huisje toch wel téveel zijn;-)

  • dat hoeft niet, is maar net waar je ze aan went 😉

   haha dat is ook wel heel veel, ook in ons huis maar bij ons mogen ze allen en wij passen ons aan, geen probleem.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.