Happiness Tag

Jaaaa ik vond er weer eentje… bij Trees deze keer 😉

En ja omdat ik volop bezig ben met “Happiness” kan ik natuurlijk
niet anders dan dit stokje op te pakken en in gaan vullen…

Zit je goed??? ~ Komt ie!!!

Van welk eten word je blij?
Oeps… ik ben geen eter, al jaren niet meer. Ik eet niet eens elke dag. Ik vind het daarentegen wel ontzettend gezellig om met mijn gezelschap voor aanvang van een Jeans-voorstelling of tijdens een dierentuindag een hapje te eten. Simpelweg omdat ik weet dat mijn lijf brandstof nodig heeft. Zou ik moeten kiezen voor een bepaald gerecht dan staat Carpaccio op de 1e plaats. Daarnaast zijn visgerechten dan wel favoriet.

Welke film maakt je vrolijk?
Met (tig x) stip op nr. 1 Lord of the Rings & The Hobbit

Van welk kledingstuk word je blij?
Een jurk van spijkerstof. Zeer tegen mijn gewoonte in kocht ik die jurk enige tijd terug voor een, voor mijn doen in ieder geval, hoge prijs.
Ik draag het niet als jurk maar als soort van vest-jas-overblouse.
Draag hem ook echt heel veel, bijna dagelijks zou ik willen zeggen.

Van welke beauty-producten word je blij?
Aangezien ik totaal niets gebruik kan ik daar met goed fatsoen niet iets bijzonders bij bedenken. Als ik dan toch iets moet noemen dan is het mijn 2e favoriet geurtje, (de 1e onbetaalbaar) Wish van Chopard.

Wat is je gelukkigste herinnering?
Dat ik na jaren dokteren toch nog een keer moeder mocht worden, dat 1 vd 2 kinderen en ik die rampzalige zwangerschap mochten overleven.

Van welke muziek word je blij?
Jeans met stip op 1 natuurlijk! Verder ‘alles’ wel op trance na, afhankelijk van de bui waarin ik me bevind.

Wat doe je op een dag dat je je down voelt en je weer happy wilt worden?
Afhankelijk van hoe diep ik dan zit:
Of:
Ik laat het over me heen komen en probeer met die emoties te dealen aan de hand van diverse trucjes die ik in de loop der jaren heb geleerd uit diverse reguliere en alternatieve circuits.
Of:
Ik geef de regie aan Anita. Zij weet wat ze moet doen, ook wat ze niet moet doen, om mij weer zo goed als mogelijk is, op de rails te zetten.

Net als Trees ga ik ook niemand taggen maar ik zou het natuurlijk wel enorm waarderen dat je me het laten weten als jij dit stokje oppakt en ook invult want dat lees ik natuurlijk graag. 

8 hartenluchtjes op “Happiness Tag

  1. Op dit moment wordt ik erg blij van het feit dat m’n stem steeds weer een klein stukje terrein wint, maar verder zou ik niet zoveel invulling hebben voor al die blije vragen, jouw antwoorden zijn natuurlijk geen nieuws;-)

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.