Hap Slik Weg

Wakker worden door geluiden uit de tuin… dat gebeurt wel met enige regelmaat omdat 1 van onze 4 poezels nogal graag eens iets ergens uitvist… Vandaag gebeurde dat weer maar in dit geval was het niet door Merry maar door Kermit waarmee ik even later oog in oog sta….

Terwijl ik sta te kijken trekt een beweging mijn aandacht…

Mijn camera ligt nog ergens te verstoffen maar mijn foon heb ik wel bij de hand… en dus … ja ik weet de beelden zijn niet scherp maar ja beter iets dan niets toch? Deze Rode Libelle flappert alsof haar leven er vanaf hangt..

Weer even later is ze weg en kwaakt Kermit vooraleer hij een duik in het diepe waagt en ik heb uit zicht verlies… Hopelijk vloog Mevr. Libelle gezond en wel weg, ik zal dat nooit weten want was nog niet wakker genoeg *glimlach.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Je filmpje is leuk maar je bovenste foto overtreft alles! Ik heb ooit geprobeerd foto’s van kikkers te maken en probeer het nu nog (-: Hap, slik, weg geldt ook voor Rosa. Als ik iets eetbaars in de vuilnisbak gooi (bijv. een bananenschil) kijkt ze me aan alsof ze me zeggen wil: baas, dat kan je toch net zo goed aan mij geven?
  Dikke liefs ♥

  • 😉 Dank je wel schat. KIkkers fotograferen is altijd lastig, ervaar ik ook iedere keer weer al heb ik geen idee waarom dat is…

   Ja zo’n ‘asbakkenras-niet-heus-met-papieren’ loopt hier ook rond… gelukkig zijn de kliko’s erg hoog mar als ze vol raken dan wil hij nog wel eens een poging wagen …

   ❤️

 2. Kermit mag wel oppassen met die poezels, want voor poezels is een kikker een delicatesse, alleen de poezels worden er er mager van vertelde de dierenarts mij…

  • Ja haha dat klopt… alhoewel onze huidige 4 ze niet eten … Merry vangt ze wel en brengt ze dan, heel trots paraderend, in huis om het diertje dan voor mijn voeten te leggen en dan kijkt ze mij aan alsof ze zeggen wil ‘ben ik nou niet lief, ik breng je een cadeautje’ ….
   Ja dat klopt… één van onze vorige poezels at ze altijd en die leek op een gratenpakhuis, het zij zo, is niks aan te doen, ze gaan er niet dood aan….

 3. Maar jij hebt ‘m toch mooi te pakken en daar heeft een libelle geen last van;-)

 4. nou of die nog ergens rond vliegt , ik heb er een zwaar hoofd in 🙂
  maar je hebt het schitterend in beeld gebracht

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.