Goede Voornemens?

… ik doe er nooit aan…
… vind het altijd maar onzin als ik heel eerlijk ben. Al die prachtige plannen die ontstaan zo in de laatste dagen van kerst verdwijnen al snel als sneeuw voor de zon als de rookwolken van het vuurwerk zijn verwaaid..

En toch…
Toch heb ik er nu eentje die mij wel gaat lukken, denk ik, hoop ik.

Met een enerverend jaar zojuist afgesloten. Het jaar waarin ik, en nee dat is zeker niet theatraal bedoeld, herboren werd na het in contact komen met een nieuwe psych en dientengevolge mooie boeken kocht, 2 cursussen volgde met groot succes en met een dieet startte die veel fysiek ongemak wegnam… zat ik na te denken over iets dat ik relatief gemakkelijk zou kunnen doen én volhouden maar mij tevens ook in de opgaande lijn zou vasthouden. Positiever in het leven staan heeft een voedingsbodem nodig en een deel daarvan is bewustzijn. Dat bewustzijn is van 0 naar 100 aangescherpt met alles dat er in 2016 is gebeurd. Ik ben er dagelijks mee bezig in mijn hoofd en ook wekelijks op mijn blog met mijn bijdrages aan de Happy Challenge van Vonnie-B.
Ook de ‘Deel Dankbaarheid Uitdaging’ van Marije droeg daaraan behoorlijk bij.

Met dank aan mijn meisje kreeg ik vannacht een prachtig idee aangereikt….


Ik ga dus zo meteen een mooie pot zoeken die hiervoor geschikt is en er iedere keer dat ik iets moois ervaar dat op een briefje te schrijven en erin te doen. Ik hoop het uiteraard vol te houden het hele jaar dat voor me ligt en hopelijk kan ik dan op oudjaarsdag 2017 er een mooie blogpost aan wijden, bovenal hoop ik stiekem dat de pot die ik zal gaan gebruiken te klein is ….

Kortom…….wordt vervolgd glimlach

Ohja…. ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als jullie dit ook oppakken en er op de eerstvolgende oudjaarsdag meerdere blogposts te lezen zullen zijn over wat die pot met verzameling aan notities heeft opgeleverd. Afgezien natuurlijk van het feit dat groeiend bewustzijn altijd een goed iets is dat veel positiviteit kan oproepen en dat weer prachtige gevolgen kan hebben op hoe een dag verloopt.

10 hartenluchtjes op “Goede Voornemens?

  • Melody says:

   😉 Geeft niks toch… als het goed is is het goed.

   Ja ik ook…. ik schreef niet voor niets dat ik stiekem hoop dat die pot te klein zal zijn grijns

  • Melody says:

   Ahhhhhh snikkkkk hoe kun je me dat nou aandoen? Niet meer stiekum saampies eentje paffen in de brandgang achter die bossies? grinnikkkk

 1. Vind een mooie uitdaging, maar een pot met briefjes gaat bij mij ben ik bang niet werken ………….. ga eens even verzinnen hoe ik het voor mezelf haalbaar kan maken 🙂

  • Melody says:

   Moet ook niet….. en zeker bij mij niet….. je weet onderhand wel dat hier alles mag en niets moet … hoop ik althans 😉

   Ik rook dan nog steeds maar soit…. ik hoef op zich niets te veranderen maar ik wil wel in de ‘flow’ blijven van waarmee ik in 2016 begonnen ben…. dat snap je ook vast wel

 2. Ik las: “Goede voornemens” en dacht meteen: oh nee! mij niet gezien!
  Totdat ik de foto zag, toen wist ik het weer (-: Ik doe mee met je uitdaging maar beloven er een blog over te posten, kan ik niet. Ik ben namelijk zo wispelturig als de pest. Maar mijn intentie is goed.
  Gelukkig Nieuwjaar Lief Muziekmensch ♥

  • Melody says:

   schaterlach

   heerlijk toch… ik ben benieuwd hoeveel briefjes er in zullen zitten over 364 dagen….

   dat weet ik toch 😉

   dank je wel schat …. xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.