Glazen Huis Emmen

 

Donderdag 17 december staat Jeans in Theater De Muzeval te Emmen, de laatste keer dat dat kan. Volgend jaar in maart opent immers Het Nieuwe Dierenpark, Wildlands Adventure Zoo de deuren en in hun entree zit ook de entree naar het nieuwe stadstheater.
Gelukkig heb ik al ‘eeuwen’ kaartjes voor die voorstelling in huis en zal Petra mij die avond gezelschap gaan houden, gezellig natuurlijk.

Die datum staat dus al een tijdje in mijn kalender. Laat daar nu een heel mooie dimensie bijkomen!

Eerder die dag, om 12.00 uur om precies te zijn, mag Jeans de aftrap verzorgen van Het Glazen Huis editie Emmen, wiens website het volgende meldde: “Tel jij ook al de dagen af tot de 2015 editie van het Glazen Huis Emmen? Wij wel in ieder geval! We hebben een spannend nieuwtje over de opening… De cast van de spectaculaire theaterfenomeen Jeans zal het spektakel dit jaar openen! Om 12:00 uur ‘s middags is het zo ver: voordat Jeans ‘s avonds neerstrijkt in theater de Muzeval in Emmen, komen ze het Glazen Huis Emmen officieel openen.”

Uiteraard ga ik daar bij zijn… met mijn camera in aanslag vanzelfsprekend want dat wil ik natuurlijk wel vastleggen. Of ‘ik’ nog ‘wij’ gaat worden is nog even afwachten, dat hangt af van wat Petra al dan niet kan regelen met haar werk en andere zaken in haar agenda die dag.

Dat ik me door dit nieuws extra verheug op 17 december moge duidelijk zijn *glimlach*.

4 hartenluchtjes op “Glazen Huis Emmen

    1. ja echt wel…… daar ga ik wel van uit ….

      Ik hoop dat het me lukt erbij te zijn en te blijven… en indien dat het geval is zal ik er vast wel over loggen

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.