Het kriebelde al weer een paar dagen natuurlijk maar mijn agenda liet het niet toe tot aan vanochtend, dus toen ik klaar was bij mijn maandagmeneer stapte ik weer de auto in zoals altijd maar ging deze keer niet rechtsaf richting huis maar linksaf richting mijn 2e thuis. Onderweg zag ik hoe de hemel begon open te breken dus kon ik het stout zijn niet weerstaan en graaide mijn foon uit haar tasje en opende de camera en klikte. De plek waarnaar ik onderweg was stond op dat moment dus volop in de zon, mooie belofte of niet dan?!

Allereerst natuurlijk, na binnenkomst in het park, Nortica op want daar had deze week een nieuwe Pelsrobman de plaats ingenomen van Quinto, die naar een Frans park was verhuisd. Nu maar hopen dat we ‘binnenkort’ nageslacht kunnen bewonderen want deze man, Gonzo (uit een Duits park) , is speciaal gekomen ivm het fokprogramma van EEP. Een mooie man, ijdeltuit ook wel en fotogeniek want hij reageerde gelijk op onze, voor hem zeker nog onbekende, stemmen en liet zich gewillig fotograferen, die foto’s komen jullie wel tegen in de map die ik zo meteen zal linken.

Daarna op naar de Vlindertempel om een beetje op temperatuur te komen. Het weer was prima maar de zeer stevige wind maakte dat de gevoelstemperatuur een behoorlijk stuk lager lag dan de werkelijke temperatuur. Terwijl wij in de vlindertempel genoten van al dat we hoorden en zagen kregen we een verrassing. Een bekende stem drong onze oren binnen en wie zagen we? Juist ja, Edgar, de 1e, echte Jungle Jim. Geruime tijd geleden was er afscheid van hem genomen, een emotioneel afscheid want hij wilde helemaal niet weg maar ja. Des te fijner dus dat hij nu terug is. Uiteraard bezochten we ook zijn show vandaag, kon niet missen natuurlijk. De laatste van hem was bezocht dus ‘moest’ de 1e ook aan dat rijtje toegevoegd worden en uiteraard wilden we daar ook bewijs van. De gehele voorstelling is gefilmd door Herman en die plaats ik later, zodra die online staat. Het plaatsen van dat filmpje gebeurt hier en op onze blog met uiteraard zijn toestemming en de toestemming van zijn leidinggevende die we ook even spraken.


(Foto van Daniëlle)

Mijn energie was ook van de hoogste plank vandaag. Ben ik normaliter op een redelijke dag in staat 1 werelddeel te doen, op een goede dag 2 en dan met dien verstande dat 1 van die 2 niet Serenga is, kon ik vandaag alle drie doen. En nog geheel probleemloos ook. Heb geen seconde aan een scootmobiel gedacht noch daarnaar verlangd glimlach. Ik ben de laatste maanden schoenen van andere merken aan het uitproberen en het merk dat ik nu heb bevalt het allerbeste tot nu toe. Nu het niet meer zo heel koud is kon ik die schoenen dus weer aan vandaag ipv dikke winterschoenen en dat scheelde al een slok op een borrel. Daarbij neem ik de laatste tijd, op dagen dat ik een dierentuin bezoek, ‘s ochtends een flesje vloeibare vitamine B12 in. Helemaal geweldig wat dat doet, hoe ik dan bruis van de energie, vele uren achtereen. Vorige week vrijdag had ik dat al in Arnhem zodanig ervaren en vandaag ging het nog beter. Heerlijk om zo door een dierentuin te kunnen bewegen, het verhoogt het genieten absoluut.

Al met al was ik dus later thuis dan normaliter omdat we Edgars show bezochten, alles afliepen en her en der met mensen in gesprek raakten. Niks mis met vandaag de dag dus, heerlijk hoor, echt een feestje! Het enige dat misschien als -puntje benoemd kan worden was die stevige wind, die zorgde toch wel voor regelmatige ril-aanvallen maar tegelijkertijd ook gevoelens van dankbaarheid dat mijn haren aan 1 kan toch heel stevig blijken vast te zitten. Lang haar is leuk maar het los dragen, zoals ik dat het liefste doe is met zo’n bries toch minder slim. Eenmaal weer thuis kostte het me dus best wel enige moeite om de klitten eruit te krijgen maar dat is wel gelukt, dus ook niet zo’n groot probleem.

Foto’s bekeken, geselecteerd, aangevuld met enkelen van Herman & Daniëlle, in een map gezet en die map geüpload zodat jullie ze HIER kunnen bekijken, veel plezier ermee!

10 Hartenluchtjes op “Gezandstraald”

  1. 🙂 Dank je wel.

   Nou inderdaad, een wereld van verschil, heel bijzonder en ik ervaar dat ook echt als een cadeautje. Ja dat zou heel fijn zijn, ik hoop het ook dus 😉

   LIefss terug xx

  1. Dank je wel.

   Ja hoor, ik kom er zo vaak mogelijk (mij nog lang niet vaak genoeg naar mijn zin) maar ik zie altijd weer iets nieuws/anders en vermaak me altijd optimaal.

   Dank je wel, als ik iets geleerd heb is het wel het genieten met de grote G van de ogenschijnlijk nietszeggende dingen

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.