Gewoon doen.

Al enkele weken heeft mijn rug weinig zin aan meewerken en is dus regelmatig behoorlijk obstinaat, wat me weer dwingt tot het gekluisterd zijn aan de bank en met beleid de balans zien te vinden, en te bewaren, tussen bewegen en rust. Vorige week was ik het zat en belde ik de fysio. Mijn ‘eigen’  fysiotherapeute heeft gouden handjes en zij heeft mijn rug altijd binnen 2 a 3 behandelingen weer helemaal los, oeps…kom ik in de praktijk, blijkt zij ziek te zijn, zonder details iets langdurigs, getver, zowel voor haar als voor mij natuurlijk. Haar vervangster doet prima werk maar helaas is het effect niet zoals gewenst.

 

Emmen laat ik natuurlijk niet links liggen en aangezien vandaag man en kroost heel de dag weg zouden zijn ivm boogschietwedstrijden, en ik geen zin had om in mijn eentje op de bank te blijven zitten, had ik met Niels & Anita afgesproken naar Emmen te gaan voor de mooiste afleiding die er bestaat, uiteraard ook met Herman & Daniëlle erbij. Ik zou de rolstoel meenemen want het lopen gaat al een paar weken niet echt lekker.

Niels en Anita besloten later op de dag naar Emmen te willen en aangezien Anita aan het eind van de middag naar haar werk moest, ook in Emmen, hadden we al afgesproken dat we met 2 auto’s zouden gaan en ik ervoor zou zorgen dat Niels weer thuis zou komen zodat Anita de auto bij zich kon houden. Vanochtend reed ik dus na klaar te zijn op mijn 2e adres naar Herman en Daniëlle toe. De rolstoel liet ik thuis want zelf rollen kan ik momenteel echt niet en ik wilde het Herman ook niet aandoen mij te moeten duwen want hij is minstens zo heftig rugpatiënt als ik. Gelukkig beschikt het park niet alleen over talrijke bankjes her en der maar ook divers horeca-gelegenheden met terrasjes binnen en buiten dus zouden we veelvuldig van diverse zitplaatsen gebruik maken.


We hadden de weergoden aan onze kant want ondanks het ontbreken van de zon was het zalig buiten, compleet windstil en qua temperauur perfect. ‘s Ochtends is het altijd redelijk rustig in het park, zo ook vandaag. Tijdens de lunch voegden Niels en Anita zich bij ons en gingen we gevieren verder, het werd drukker en drukker. Op zeker moment namen Herman en Daniëlle afscheid van ons en gingen wij gedrieën nog een rondje Serenga doen. Na nog wat eten voor Anita gehaald te hebben en afscheid van haar genomen te hebben dronken Niels en ik nog een bakkie bij Herrman en togen wij terug naar Assen.

Het was weer een heerlijke dag, ik heb enorm genoten. Niet alleen van (bijna) alle dieren die weer heerlijk in de buitenlucht aan het dollen waren maar ook van het jonge grut dat overal dartelde. Mijn handen lieten me niet in de steek, de pijnstillers werkten voor de verandering prima en dat maakte mijn pret alleen maar groter. Ben dan ook blij met de fotomap van vandaag glimlach. Ohja.. mijn haar komt af en toe ter sprake, ik vind het leuk om het te vlechten maar ja dan moeten mijn gewrichten natuurlijk mij wel de nodige bewegingsvrijheid toestaat… dat is nu zeker niet het geval, gelukkig was daar Daniëlle die het voor me deed, ze maakte er ook een foto van, die komen jullie wel tegen als je HIER ff rondstruint.

Kortom, mijn zondag was er eentje om in te lijsten en ik hoop van ♥-e dat jullie hetzelfde kunnen zeggen!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

26 reacties

 1. Ik word net een beetje wakker.
  Zomertijd 😞

 2. Pfff. Weer even een pas op de plaats voor je. Jammer, het ging zo lekker.

  • Tja ach… mijn rug is nu eenmaal verrot… en soms weigert ie gewoon dienst te doen, maar gelukkig zijn er andere oppeppers die onbetaalbaar zijn 😉 Het gaat verder hartstikke goed met mij hoor… blije gup, letterllijk en figuurlijk…. oke mijn lijf deugt niet maar de geest is stralend en dat is het belangrijkste.

 3. mooie dag zag ik wel aan de foto serie
  jammer dat je rug zo tegen werkt
  maar een goede nachtrust genieten
  slaap wel groet

 4. Die rug van jou weet je ook wel lastig te vallen, hè? Is het goed te doen bij het lopen of neem je een berg pijnstillers in?
  Als je eenmaal iemand gevonden heeft die je (lichaam) kent, is het altijd afzien als je met een ander genoegen moet nemen…
  Hou je taai hè liefie ♥♥♥
  Geef je heel voorzichtig twee schouderklopjes

  • Ja daar is ie goed in 😉
   Is wel te doen hoor, pijnstillers zijn leuk maar a) dan moeten ze wel werken en b) herbergen het risico dat je dan niet op je grenzen let en dus naderhand nog meer pijn krijgt

   tuulk, altijd, weet je toch ;

   x♥♥x♥x♥

 5. Stomme rug maar goede vrienden en een mooie dag, toch.

 6. frederiqueswereld1

  Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt. Prachtig resultaat.
  Balen dat je rug zo tegenwerkt, maar Emmen is een goed medicijn. Dit keer wel last van de klok. Maar het went vanzelf.

  Liefs Joanne

 7. Prachtige vlecht, mooi dik haar. En zoals ik elders al zei. Knap dat je het allemaal doet, ondanks alles.

  • 😉 Dank je wel. Ja dat heb ik inderdaad, genen hè? Ben er blij mee hoor.
   Haha ja joh, soort van ‘schade inhalen’ al weet ik natuurlijk dat dat onmogelijk is… (weer) achter de geraniums blijven zitten kan altijd nog toch 😉

 8. Geen wonder dat jou rug protesteert, mens wat heb jj een vracht haar mee te slepen, prachtig zo dik.,

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.