~ KIJKERIJ ~·~ SCHRIJVERIJ ~·6w1b

Geschiedenis

Marion‘s  ~ (sinds 21-02-2013)  ~ 6 woorden in 1 beeld
Gestart op 16 april 2011 bij Joke 
Thema  27 maart – 10 april 2019

 

Blijvende les van waarde van bestaan.

16 Geluchte Hartjes op “Geschiedenis

 1. Heb je gisteren op journaal tv gezien? Gaat zo slecht daar. Ze gaan proberen om te redden van deze dierenpark. Vorige plek was het beter geweest. Vond ik. Echt zonde. Hopelijk blijft bestaan. Moeten wel voor vechten. Gemeente gaat waarschijnlijk ermee helpen.

  1. Nee…. dat soort flauwekul kijk ik want men vertelt nooit de waarheid. Het is een hoop geschreeuw en weinig wol, alleen maar bedoeld om te scoren en onrust te veroorzaken want iets dat negatief is verkoopt veel beter dan iets dat positief is… Men maakt nieuws expres dramatisch omdat dat sensatie oplevert en sensatie levert geld op, simpel.

   Het gaat helemaal niet slecht daar, integendeel zelfs. Het ging een tijd niet zo goed als dat men graag wilde en daarom zijn er dingen veranderd, en gaan nog veranderen, om het beter te laten gaan.

   De oude plek was absoluut niet meer geschikt om diverse redenen. Zonde is het echt niet, de dieren (en daar gaat het uiteindelijk om) hebben het nu 100x zo goed als toen.

   Wees maar niet bang, er wordt heus voor gevochten. Net als in ieder ander bedrijf waar de winst minder hoog uitvalt dan men graag wil.

   De Gemeente helpt al en blijft dat ook doen, zij neemt ‘schulden’ over om de rentelasten te verlagen. Je kunt beter 1 schuld hebben, en dus 1x rente betalen… dan meerdere schulden bij diverse instanties en bij iedereen rente betalen.

   1. Oja flauwekul zeggen dan veel daar dan. Maar laten maar hopen goed komt. Zeggen dat weinig mensen komen? Ook flauwekul. Ik had ook begrepen dat sommige verblijven zich uitbreiden. Dat is toch goed nieuws. Ja toch. Het zou allemaal zonde zijn. Helpen doen gemeente goed voor. Hoelang blijven dit doen. Maar goed geniet met mooie dierenpark in Emmen.

    1. Klopt. Sommige mensen praten graag met anderen mee terwijl ze zelf nog nooit in het park waren.
     En ja bezoekersaantallen… met slecht weer heeft elk park daar problemen mee.

     Klopt. … het was al prachtig en het wordt alleen maar mooier.

     Ik ben absoluut niet bang voor het fout gaan. Integendeel ik heb alle vertrouwen door wat ik allemaal zie gebeuren!

 2. Ben nog niet in nieuwe park geweest, dus moeilijk om te oordelen…..zoals jij al aangeeft over positief en negatief, ja mensen komen bij het ene eerder in actie, bij het andere lezen ze het misschien niet eens….plus wij mensen willen ook eigenlijk best wel graag voor de gek gehouden worden, liever houden onszelf voor de gek…….

  1. Precies…. als je iets niet kent dan ook niet oordelen…. maar helaas lezen de mensen iets in de krant of op het internet, nemen eht voor waar aan, en geloven het dan zelf, en verspreiden het dan vervolgens ook….

   Jah dat ook!

 3. Mooi verhaal. We moeten de lessen blijven leren.
  Het oude park was helemaal niet zo fantastisch meer.
  Toevallig dat ik daar ook diverse malen geweest ben en dit is veel mooier en beter voor de dieren.

  1. We zijn op weg inderdaad maar ‘goed’ te noemen is een stadium die we nog lang niet bereikt hebben… hopelijk maak ik dat nog wel mee.

   Dank je wel. xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.