Genieten

Kreupelend, mezelf voortslepend als het ware, het pand van de fysio in en er 3 kwartier later huppelend weer uit, gelijk weer fit en vol zin om iets te gaan met het mooie weer ipv heel de middag in mijn uppie op de bank te gaan hangen, aangezien mijn trio alle drie op hun werkplek aanwezig moest zijn en ik absoluut geen zin had mijn hernieuwde mobiliteit en energie te misbruiken voor het HuisHaten.
En dus graaide ik mijn cameratas, appte het Emmense duo en vertrok, om 3 kwartier later gedrieen door de poort van mijn 2e thuis te wandelen.

De Hamerkop ging, alsof hij het speciaal voor ons deed, zitten pronken en poseren, die kans lieten we ons natuurlijk niet ontnemen. Wat ook altijd weer verrassend is in Rimbula dat je een bepaalde plant op 1 plek weet te vinden en dat hij dan ineens totaal ergens anders opduikt, tot mijn grote verrassing vond ik dus nieuwe bloemen aan de Duitse Pijp

Na het eten en wat drinken liepen we ons gemakje via de Olifantenvallei terug en konden we schaterlachend genieten van de dolle pret van Mauk met name… de anderen droeg hun steentjes wel bij maar hij stal weer echt de show. Wat een ontzettend heerlijk ventje is het toch!!

Tot slot onze laatste stop alvorens we huiswaarts wilden keren… en ik niet gelijk mijn karkas teveel wilde overbelasten ook natuurlijk, de Vlindertempel. Daar hoorden we de fluitkikker maar helaas ondanks de lange tijd en het intensieve zoeken bleef het bij het horen want te zien kregen we hem niet. Wel ontdekten we een baby-Anilosje, lijkt op de foto redelijk qua formaat maar is het niet, amper 2 cm lang in totaal.

Het waren weer een paar zalige uurtjes met menig lachtraan en veel slap geouwehoer maar heej dat mag he, lol heeft een mens immers nooit genoeg en tja het weer van vandaag draagt daaraan natuurlijk ook fors bij.

Inmiddels (uiteraard) al weer thuis en mijn foto’s staan ook al online… ‘t zijn er niet zoveel hoor, 75 maar… kijk maar HIER.

Man man man, het is op dit moment nog onmogelijk maar wat kijk ik uit naar de tijd dat we verhuisd zijn en ik niet meer een half uur tot 3 kwartier of een uur achter het stuur moet om daar te zijn waar ik zo graag ben… 1 a 2 x in de week minimaal maar ‘binnenkort’ lekker elke dag!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. Lijkt me niet vervelend als dit bijna je achtertuin zou kunnen worden;-)

  • Absoluut niet… Herman en Danielle hoeven alleen maar hun flatgebouw te verlaten en de weg over te steken… in totaal zo’n 400 meter lopen ofzo en ze zijn binnen…

 2. dat was een fijn dagje
  beginnen kruipend van de pijn
  eindigend met tranen in de ogen van het lachen
  fijne avond groet

  • Ja hoor zeker weten.

   Ja zo ongeveer wel 😉 de pijntranen zijn er bijna nooit gelukkig… maar lachtranen komen er steeds vaker

   Dank je wel prima gelukt, jou hopelijk ook.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.