Geesje-3

Geesje ging onverwachts op 11 februari het ziekenhuis in en kreeg de volgende dag een enorme ingreep met grote gevolgen te verstouwen. Het 1e bericht dat ik erover schreef op 13 februari staat HIER en het 2e van 15 februari staat HIER. Het is alweer 9 maart dus het wordt wel tijd voor een update, dacht ik.
Inmiddels is ze al weer ruim een week thuis en is ze nog verre van wat ze was en zo graag weer wil zijn. Uit een post-operatief onderzoek en gesprek kwam naar voren dat het. gezien de omstandigheden, goed gaat maar het houdt niet over. Ze zal zich lange tijd moeten ontzien want het herstel gaat een zeer lange tijd in beslag nemen.
3 dagen geleden moest ze weer terug naar het ziekenhuis, de katheter is nu verwijderd en ze heeft een ander systeem gekregen voor haar (gelukkig maar tijdelijke) stoma. Met nog een rij afspraken op zak keerde ze weer huiswaarts.
Ze is nog steeds erg zwak en kwetsbaar en (logisch) enorm moe, tot weinig in staat dus, wat heel begrijpelijk is na zo’n situatie en ingreep, de schrik zit er ook nog wel in want dit kwam zo plotseling allemaal.
Zo goed en kwaad als het gaat slaat ze zich er dapper door heen, ups en downs probeert ze te nemen zoals ze komen.
Alle aandacht die ze kreeg/krijgt deed/doet haar natuurlijk erg goed. Logisch toch, zeker als je je niet oké voelt is het fijn te merken dat mensen aan je denken en met je meeleven of niet dan?

Mede namens Geesje, bedank ik jullie voor aandacht in welke vorm dan ook.
Mochten jullie haar iets willen sturen… laat het mij dan even weten, dan mail ik je met de juiste gegevens terug.

PS-1… Ria is gelukkig weer zo goed als terug, dat zijn mooie berichten.
Ps-2… Corry is begin vorige week lelijk gevallen, wel alles goed afgelopen maar evengoed in de lappenmand, zij kan dus wel een lieve gedachte en ♥ onder haar riem gebruiken.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. Wens Geesje heel veel moed en beterschap namens mij. Ik denk dat ik wel ongeveer weet hoe zij zich voelt. En dat is niet tof.

 2. Nou, twee zielen, één gedachte.
  Wilde je net vragen hoe het met haar ging. 🤔
  Dank voor de info.

 3. Bedankt voor de update Melody,ik wil wel het adres van Geesje,kan ik tante post weer op pad sturen.Corry,daar heb ik enkel nog een oud adres van maar die heeft nog een blog.Ria is gelukkig weer aan het opkrabbelen.

  fijn weekend

 4. Wil je me haar thuisadres even mailen? Bedankt vast!
  En Geesje.. heel veel beterschap gewenst hoor!
  Dikke knuffels uit Zeist!

 5. mogge Melody
  blij te vernemen dat ze weer thuis is , nu langzaam conditie opbouwen , kan ze weer een blogje maken nadien , heb er onlangs nog gezien
  wens haar sterkte

 6. Phoe, zo te lezen heeft Geesje dus een zware buikoperatie moeten ondergaan ……… tja, daar is het herstel heel langdurig van, en kost veel geduld.
  Wens haar maar heel veel sterkte, en zou je mij haar adres willen mailen, want dan kon ook vanuit hier de postbode onderweg 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.