Het is al laat maar ik heb nu pas tijd om jullie in te lichten over Geesje, die in het ziekenhuis ligt zoals ik HIER beschreef.

Wat was/is er aan de hand?
Ze had erge buikpijn, al langere tijd… Als zij zegt ‘erge’ dan kun je er vanopaan dat het ook echt erg is want miepen doet deze dame niet zo maar, integendeel. Lang verhaal kort… in plaats van een verstopping bleek er dus een grote abces op haar darmen te zitten, die was inmiddels zo hard dat de chirurg hem handmatig moest loswrikken, waarna men ontdekte dat er nog een abces achter zat. Die beide abcessen zijn verwijderd alsmede een stuk van haar darm. Ze heeft een (tijdelijke) stoma gekregen.

Vanmiddag stapten Anita en ik bij haar binnen en ze zag er wel ziek uit maar minder erg dan wij op voorhand bevroed hadden. Verbonden aan allerlei slangen, toeters en andere bellen ligt ze in bed. Ze voelt zich, gezien de omstandigheden goed, heeft leuke kamergenoten en voor de rest is haar mentale kracht ( al dan niet veroorzaakt door haar ras-echte Groningse nuchterheid) niet aangetast al is ze natuurlijk wel enorm geschrokken want ja wie rekent op zoiets heftigs als je naar het ziekenhuis gaat omdat een, door 2 huisartsen geconstateerde verstopping, niet met poeders en klismas op te lossen bleek te zijn. Ze zal zeker nog een dag of tien in het ziekenhuis moeten blijven… en over enige tijd dan weer een dag of 10 om die stoma weer te laten verwijdere, als alles oké is uiteraard.  De verwijderde buikinhoud is opgestuurd voor onderzoek en ze realiseert zich dat ze nog niet over de berg is, het is allemaal nog spannend dus…

Ik heb haar jullie berichten voorgelezen en dat deed haar zichtbaar erg goed, ik moest jullie dan ook namens haar bedanken, had ik ja al gedaan maar i doe het natuurlijk graag nog een keertje.

Tot zover even… mocht er nieuws zijn dan laat ik van me horen.

30 Hartenluchtjes op “Geesje 2”

   1. ha die Melody
    als ik wist hoe zo ik nog gaan blozen hihi
    dank je voor je lieve woorden
    Robbie en zijn moeder zijn kanjers die verdienen om ff in het zonnetje gezet te worden
    fijne middag groet

  1. Ja nou en of, als zij eenmaal op de grond kruipt dan is het wel heel erg want als er iets is dat zij niet doet is piepen… ze had dus ook van de dokter een soort van preek gekregen “mevrouw u moet echt veeeeel eerder piepen!!!”

   Dat hopen wij ook … ja dat is ook zo al is ze er nog lang niet.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.