Ga je mee?

Ik wilde naar mijn 2e thuis gisteren… dat ging niet want ook zij besloten de poorten te sluiten.

Wel naar de dierentuin willen maar dat fysiek niet kunnen maakt dat je andere mogelijkheden gaat opzoeken… en die vond ik. De afgelopen uren heb ik heerlijk ‘rondgewandeld’ in mijn 2e thuis zonder mijn edelst deel van de bank af te tillen, nou ja bijna dan natuurlijk, want zowel de keuken met het koffie-apparaat als kamer 100 blijven om mijn aandacht schreeuwen…

In 2017 gingen 3 natuurfilmers aan de slag met een project in mijn 2e thuis, Wildlands. Daaruit kwam een documentaireserie voort van 8 afleveringen met de titel “Wilde dieren in Wildlands”. Ze op staan hieronder alle 8 op een rijtje en niet al te groot, zodra je er eentje start kun je natuurlijk rechtsonder klikken om de weergave op volledig scherm te krijgen. Elke aflevering duurt zo’n 25 minuten.

Kortom, ga je met mij mee naar mijn 2e thuis… er is totaal geen besmettingsgevaar, zelfs niet voor de leden van de risicogroep *glimlach*.

12
34
56
78

 

 

32 hartenluchtjes op “Ga je mee?

 1. ja prachtig Melody
  ik keek vanochtend op de pc deel 1
  wie weet aanstonds deel 1
  zag ook een aflevering uit Burgers Zoo
  dat ook ik vermaak mij wel 🙂

  veel kijk plezier

   • ja ik vermaak me wel 🙂
    geen mens te zien vanochtend voor de poort van Dierenpark Amersfoort
    maakte een mooie wandeling , die door het missen van een markering ergens een ander eind doel kreeg 🙂
    fijne avond groet

    • Daar twijfel ik nog niet aan hoor….

     jah, heel triest, een beeld dat bijna iedereen over de gehelew wereld onderhand leert kennen

     Dat is mooi… ach was een verrassing toch, eind goed al goed

     Dank je wel jij ook zwaaiiiiii

  • Dat zou niet mogen… ik heb codes toegevoegd voor een aantal browsers om dat te vermijden… als die niet goed werken kan ik er weinig aan doen, dan moet je ze even stoppen en stuk voor stuik starten.

   Haha ja dat wel…. jammer dat het er maar 8 zijn van 25 minunten dan . deze zondag duurt langer

 2. Ik krijg de melding dat ik adblocker moet uitschakelen. Dat ga ik niet doen. Ik kan me voorstellen dat dit verplichte ophokken voor jou een crime moet zijn, maar je zou toch dat verrekte virus ook niet willen oplopen. Ik vermoed dat lezen geen optie is, ik hoor je daar nooit over. Sterkte!

  • Qua addblocker heb je diverse mogelijkheden. Bij elke verversing gaat het terug naar de oorspronkelijke instelling. Mijn blog is dus geen risico. Maar ik snap je en vind het uiteraard oké.

   Dat klopt inderdaad! De stemmetjes vechten om voorrang en gehoorzaamheid. Ik kan me c niet permitteren maar dat zegt niet dat ik baas blijven kan.

   Nee, ook dat zie je goed. Lezen en muziek luisteren is geen optie meer. Hopelijk komt dat wel weer als de medicatie die ik redelijk nieuw slik dat weer mogelijk maakt…. nu nog niets van te zeggen.

 3. Jou filmpje kunnen we gaan genieten. Overal is drie weken dicht. Behalve supermarkten. Veel mensen hamsteren. Wij hebben ook gedeelte gedaan. Weet maar nooit. Sommige mensen willen te veel. Maar gelukkig vrolijk jij op met deze mooie filmpjes. Geeft toch goed gevoel. Dierenparken is ook dicht. Gaat veel geld verloren. Maar het komt weer goed. Laat maar hopen gauw voorbij gaat. Brrr….. Fijne week. Lieve groetjes J&F.XX

  • Ja inderdaad bevat het internet veel moois en dat is nu wel extra handig

   Wij hamsteren niet, vinden wij niet nodig. Ik snap het wel dat anderen het doen. Veel mensen worden nu geregeerd door angst omdat er veel nep nieuws in het rond gaat. Er zijn heel veel erge dingen aan de hand nu en ieder mens moet eten, lege schappen treft ook veel mensen, die dan geen eten hebben…

   Deze filmpjes zijn inderdaad erg handig om er toch even ‘uit’ te kunnen. Alle dierenparken zijn nu dicht, heel logisch, maar tegelijkertijd ook absoluut niet leuk. Niet voor de parken zelf en ook niet voor de mensen die er werken en graag heen gaan.

   Meer dan dat kunnen we niet, we moeten dit uitzitten, hopelijk is het per 31 maart klaar maar ik ben bang dat we er nog veel langer mee te maken zullen hebben want over 2 weken kan het volgens mij onmogelijk over zijn.

   Dank jullie wel, hetzelfde gewenst, liefs terug

   • Het gaat ook langer duren. Dat vrees ik. Ik vind heel erg dat zoveel dicht is. Het wel belang niet meer uit de breiden met corona. Ik zie het wel wat er word. Ik heb maar eten besteld. Komt aan de deur. Hoefde niet eruit. Wij hebben helaas pech met vakantie. XXX 💖

    • Daar ben ik ook bang voor.

     Het is ook heel erg want het kost heel veel geld aan alle kanten… hier gaan mensen en bedrijven op kapot. De regering heeft kapitaal zat maar ook schulden genoeg en ze hebben nooit de bevolking goed door crisissen geholpen dus dat gaan ze nu ook heus niet doen…

     Ik probeer me er maar niet druk om te maken…. dingen te nemen zoals ze komen…. mijn gezondheid is slecht, die van mijn man is ook niet oké, dus tja … gewoon proberen er het beste van te maken, meer kunnen we niet

     xxx

 4. Nathalie says:

  Ahhh wat lief die eendjes linksonder…..
  Pff, alles is dicht en in de supermarkten is het een gekkenhuis.
  Maar het zonnetje schijnt, dus ga ik lekker met de kids (die hebben natuurlijk geen school en/of sport) wandelen.
  Wat zul jij uitkijken naar de dag dat je tweede huisje weer open is… sterkte in de tussentijd.
  Knuffels en laifs,

  • 😉 Altijd toch

   Jah dat is niet leuk, voor niemand niet, maar wel noodzaak.

   Groot gelijk heb je, zou ik ook doen als ik kon. Man kan slecht lopen vanwege knieën en in mijn eentje met de auto ergens heen (incl scootmobiel) en de natuur in zie ik niet zitten, daar voel ik me lang niet goed genoeg voor.

   Ja nou en of…. schrale troost dat ik niet de enige ben… nu maar hopen dat t koppie de balans blijft bewaren

   knuffelllllllllxxx

 5. ha Melofy,

  wat een fantastisch idee!!!
  Ik ga vanmiddag zéker een paar films kijken.
  Heb van één van mijn nichtjes ook al een site doorgestuurd gekregen met gratis museum bezoek!

  Kortom… in deze moeilijke tijd zijn we inventief en komen we er doorheen…

  Liefs!
  Marlou

  • Ha Marlou

   Doe dat maar hoor…. zijn wel uit 2017 maar heej dat mag de pret niet drukken toch, krijg je toch mooi een indruk vanhoe het park eruit ziet

   We doen ons best…

   Hoe gaa thet met je reisplannen?

   Liefs terug

 6. Kakel says:

  Mijn Adblocker tijdelijk pauzeren? Ik weet niet eens waar dat ding zit (-:
  Ik heb Rosa uitgelaten, en getracht de gewone boodschappen maar dat ging niet door doordat iedereen had gehamsterd. Alsof er een veldslag in AH had plaatsgevonden. Bizar!
  Dikke liefs ♥ Ik kus virusvrij, haha.

  • Zoek naar een rood handje en laat hem zwaaien op mijn blog, hetzij tijdelijk hetzij permanent door op de rechtermuisknop te klikken en een optie te kiezen

   Wij hamsteren ook nog steeds niet maar constateren wel dat anderen dat wel doen… onbegrijpelijk, jammer voor die mensen die keihard werken nu in de kernberoepen en dan ‘s avonds lege schappen treffen… het egoïsme blijft volop aanwezig alleen wordt het nu meer en meer zichtbaar

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.