24 thoughts on “Fruit

  • Ja om van te watertanden inderdaad

   Eh nou eh nee niet in mijn geval…. want wat je daar op tafel ziet ‘stikt’ van de lactose en van de gluten en ik ben behoorlijk intolerant voor beiden dus ik wordt er ziek van, mijn pilletjes werken prima maar die wil ik natuurlijk niet bij elke keer dat ik iets eet moeten slikken… dus alleen bij hoge uitzonderingen en dan blijft het een extra waardevolle traktatie

 1. Wat heb je toch steeds een mooie layout en nog van Harte hoor met de geboorte dag en dan is het toch wel dat je eens zondigen mag. Maar dan wel met beleid, en zo een wafel met ijs en kersen is wel een heerlijkheid op zijn tijd. Maar wel weinig kersen hoor daarbij. Het zal je vast gesmaakt hebben en ik sluit af met de groetjes weer van mij.

  p.s ik kreeg net bericht van je en zet hier dan de linken neer van onze insect: De lieve heer en wellicht tot een volgende keer:

  https://catherinetine.blogspot.com/2016/01/lieveheersbeestje-coccinella-septempunctata-en-zijn-gast-de-sluipwesp.html
  en daarbij nog een verhaal en dat vertelt het diertje je wel allemaal:
  https://catherinetine.blogspot.com/2017/06/het-verhaal-en-naam-van-het.html

  Lieve groetjes, Tine

  • Dank je wel hoor.

   Ja toch, vind ik dus ook.

   Ehhhh ik denk dat je je vergist hebt in het geven van de linken aan de persoon…. ik heb je niet een berichtje gestuurd met een vraag om iets….

   Lieve groet terug

 2. Hopelijk zit ik nu niet je spam nu ik links heb gezet. liefs Tine en pas dit bericht niet zetten hoor. Met googlen op mijn naam kom je al ver hoor. bv Fris en fruitig Tine de Jong . Er zijn er niet zoveel met mijn naam denk ik toch.

 3. Verwijder de berichtjes maar met de linken, want ze waren inderdaad niet voor jou bedoeld. En ook dit bericht want hoort niet op je schrijven . Dat heb je als ik weer als met de woorden stoeit. Ik heb wat door elkaar gegooid. Sorryyyyyyyyyyy.

  • Ja is het ook zeker… maar ja het stikt wel van de lactose en de tarwe …. laat ik daar nou niet meer tegen kunnen v

   ach joh… het leven duurt veel te kort om met onzin als dieet bezig te zijn..

 4. Dat ziet er verrukkelijk uit, lieverd! Wat zul je daarvan gesmuld hebben, vooral omdat het maar zo zelden kan en mag. Ik hoop dat je bij iedere hap je ogen hebt gesloten van genot.
  * pikt gauw een kers *
  x

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.