Hoe een misverstandje met betrekking tot 1 uitje kan leiden tot 2 uitjes beschreef ik HIER al… maar dat je dan 2 bijzonder leuke uitjes mag ervaren is natuurlijk een puur cadeau!

Vanochtend bij het opstaan goot het jonge katten… de hele dag bleef dat zo…. meermalen stuurde ik een smeekgebed naar de weergoden dat ze hun kranen moesten sluiten, of in ieder geval gesloten moesten houden tijdens onze avondwandeling in Ouwehand in Rhenen. Ik kreeg geen antwoord en de luchten die ik zag waren verre van hoopvol. In de stromende regen reden we dus halverwege de middag naar Rhenen en daar aangekomen moesten we nog even wachten op Anne Marie en dat deden we in de auto omdat het buiten de auto regende. Met Anne Marie kwam de zon, nou ja in de vorm van droogte dan. Zij stapte uit haar auto en de waterkranen boven gingen dicht en bleven ook dicht.

De China Lights Festival kent 30 locaties met beelden en 1 ervan bleek kapot, die stond dus in het donker. Dat was overigens nr. 28. Nr. 29 en nr. 30 stonden tegenover elkaar en pas toen we aan het eind van onze ronde bij nr. 27 klaar waren begon het te regenen en kwamen we slechts een beetje nat terug bij de auto’s. De hele terugreis regende het weer. Kortom… we hadden niet alleen dat pure cadeau van 2 mooie uitjes in prima gezelschap maar ook nog eens de zegen van de weergoden.

We keerden hartstikke blij huiswaarts hoor. Niet dat het onze gewoonte is om een park op zo’n afstand van ons huis 2x binnen 5 dagen aan te doen maar ja wat we maandag al gezien hadden ‘dwong’ ons als het ware nogmaals te gaan want we wilden toch echt wel zien hoe het er zou uitzien in het donker. Onze verwachtingen werden niet teleurgesteld, het was werkelijk s.c.h.i.t.t.e.r.e.n.d. en de foto’s geven dat niet eens volledig weer zoals ik het ervaren heb.

Daphne heeft overigens vanavond  2 albums op haar naam staan want haar ene album bevat foto’s die zij met mijn reserve-camera maakte en haar andere album bevat foto’s die zij met haar gsm maakte.

Daphne’s camera-foto’s staan HIER
Daphne’s gsm-foto’s staan HIER
Mijn foto’s staan HIER

10 Hartenluchtjes op “Foutje Bedankt”

 1. Je bent ook wel speedy hoor.
  Ik zit mn foto’s nog uit te zoeken en jij hebt de voel alweer online.
  Ga ze zo allemaal bekijken, wat ik al wel gezien heb dat ze van jou/jullie tocb weer heel anders van kleur zijn.
  Bedankt voor de gezellige avond en natuurlijk gezellige maandag.
  Het was me een waar genoegen en ik heb ervan genoten.

  1. 🙂 Vaste routine na thuiskomst he…. kleren uit, huispak aan, foto’s op pc, downloaden en blog schrijven… pas daarna ben ik rustig 🙂

   Ik zie die van jou ook nog graag terug hoor!!

   Ja dat zal best… heeft te maken met de instellingen en het verschil in de soorten camera’s ook…

   Jij bedankt voor het bedanken glimlach en je gezelschap…. geheel wederzijds !!!

 2. ja AnneMarie heeft een punt , maar jullie ook , het is een kwestie
  van routine en dat zie je natuurlijk in de foto’s ook terug
  AnneMarie al meer bedreven als ik , maar leggen jullie nu het verschil in opnamen tussen
  Daphe mobiel en camera , zo’n mobiel is toch ook schitterend

 3. Dat zal vast een belevenis geweest zijn.
  Wij zagen in de beekse bergen die lichtjes route en de kids vonden het prachtig…
  Wat een geluk toch nog droog geworden…al waren de paden nog nat hihi
  Fijn weekend en ja dan is de kerst al heel dichtbij
  Slaap wel

  1. Absoluut.

   Ja wij toen ook… in sneeuw… ook heel mooi.

   Haha ja die plasjes hebben ons ook bezig gehouden en foto’s opgeleverd.

   Kerst an sich hoeft voor mij niet maar in deze tijd wel wildnights in mijn eigen zoo dus daar zal ik vaak vertoeven vanaf morgenavond tm 6 januari… en de 7e ga ik dan naar Antwerpen voor een andere versie van China Lights

   Dank je wel. Jij ook!

  1. Dank je wel meis.

   Ja dat zeker, wel eerst even kijken wat er precies geplaatst wordt dan natuurlijk ….er zijn dierentuinen genoeg die dit doen dus wellicht niet hier maar elders is ook nog een optie.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.