Alle dierenparken in Nederland zijn dicht… een paar ervan houden hun abonnees & fans en andere geïnteresseerden op de hoogte van gang van zaken in het park tijdens de sluiting die Corona veroorzaakt… ik heb van de parken die dat doen de filmpjes in de zijkolom gezet en zal het ook aanvullen zodra ik nieuwe edities ontdek.

Nu ik niet door mijn eigen 2e thuis kan is het wel fijn dat dat via filmmateriaal van anderen kan… hieronder bijvoorbeeld een belgische meneer, Vincent de Jongh, die het met mij eens is als hij zegt dat hij mijn 2e thuis het mooiste park van Nederland vindt net zoals ik het met hem eens ben dat Pairi Daiza in zijn land de mooiste van België is. Daphne en ik zouden er heen in mei maar dat is afgezegd we gaan in het najaar wel als het dan wel kan en anders volgend jaar.

Kortom… wandel een half uurtje met mij mee door mijn 2e thuis…

en hou dus de zijkolom in de gaten voor updates uit de parken die daar al vermeld staan.

Ook staat er een rijtje met 4 camera’s in de stallen van Dierenpark Amersfoort omdat Olifant Indra ieder moment kan bevallen….

 

 

6 Hartenluchtjes op “Filmpies kijken”

   1. echt wel 🙂
    ik heb leesbrilletje van + 2 , en als je de foto’s zag , die zijn dus gemaakt zonder brilletje en met de camera voor het oog , ik ben er best tevreden over 🙂
    ja gemak dient de mens hihi
    groetjes

    1. Dat snap ik helemaal … ik heb me er al eens in verdiept maar omdat ik -7.45 links en -9.75 rechts heb is dat niet te corrigeren. die truc werkt niet bij -ogen wel bij +ogen

     Zwaaaiiiiiiii

  1. 😉 ik dacht al wel dat jij zoiets zou zeggen 😉 Je hoeft het niet in 1x te bekijken he… mag ook in stukjes van zelf te bepalen lengte …. vooropgesteld dat je een rondje door het park wilt lopen uiteraard.

   Ja dat is zeker waar

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.