“Fikkie stoken”

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

jeans25castposter

Vandaag over 2 weken weet ik hoe de nieuwe show eruit ziet! Dan ben ik namelijk ‘gisterenavond’ naar de 1e try-out geweest in Beverwijk.
Onderstaand nummer heet Relight my fire en qua titel vond ik het heel toepasselijk om als zwijmel te fungeren ook al hoeft mijn ‘fire’ natuurlijk niet ge-relight worden, dat vuurtje brandt al vele jaren en zal nooit doven, denk ik. Al is niets veranderlijker dan de mens en besef ik heus wel dat alles veranderen kan…

De Jeans-versie van Relight my fire die hieronder te bekijken en te beluisteren is stamt uit seizoen 2002-2003 oftewel show 12. De cast toen bestond uit: Eileen Schilder, Annemarie Libbers, Renske Hoeksema, Josine Hartlief, Hein Gerrits, Edwin Gerritsen, Sebastiano Zafarana en Ivar Costenoble.
Edwin en Eileen doen mee aan de Jubileumshow 28 september in het Beatrix te Utrecht. Eileen heeft 11 seizoenen gedaan, Annemarie 2, Renske 2, Josine 3, Hein 1, Edwin 7, Sebastiano 1 en Ivar 4. De band bestond toen uit Jean-Louis Beeren, Martijn Bosma, Olaf Windey, Bram Bosman en Herman Onnen.
Eileen is nog steeds volop bij JEANS betrokken, samen met haar man Bennie, haar ouders Ben & Wil en anderen runnen zij JEANS.

Alweer een tijdje aan het aftellen dus… en wat mij betreft mag het nacht zijn en bij het ontwaken 25 september glimlach!

Van harte iedereen een heel fijn, warm, waarde- & liefdevol weekend gewenst én uiteraard veel zwijmelgenoegens!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. Ik begrijp dat je bijna niet kunt wachten. Toch mag de tijd van mij iets langzamer gaan. We hebben nog veel te organiseren i.v.m. de oplevering van mijn vaders flat op 8 oktober.
  Geniet maar van de voorpret.

  • Klopt helemaal 😉

   Ook dat snap ik heel goed hoor….. ik wens wel eens dat de tijd zich aanpast op de persoon en diens behoefte maar helaas (of misschien wel gelukkig) is dat niet zo.

   Dát doe ik.. en ik wens jullie veel toi toi toi maar bovenal dat je paps zich heel snel optimaal prettig zal voelen. verhuizingen zijn al geen feestje en zeker niet voor mensen op hoge leeftijd.

 2. We kennen jouw voorliefde en dit is vandaag dan ook weer een plezante muziekkeus in Zwijmelen op Zaterdag. Fijn weekend.

 3. Een heerlijk nummer zeg… Nog even geduld dus haha! Je zult weer gaan genieten!
  Fijne zwijmeldag! X

  • Ja hè… en het extra leuk aan dit castlid was dat zijn opa en oma er ook heel vaak waren en ik heel leuke gesprekken met dat stel heb gevoerd. Zij waren zó trots op hun kleinzoon en genoten altijd met volle teugen. Toeval of niet, ik heb vaak naast hen gezeten en hun plezier vergrootte de mijne. Dat zal ik nooit vergeten.

   Dank je wel lieverd, jij ook -x-

 4. He, lekkere muziek. ik hoop voor jou, dat de tijd vliegt! Veel voorpret dus.

 5. Ik dacht: waar ken ik dit nummer van? Maar dat is waarschijnlijk de oorspronkelijke versie van Dan Hartman of de cover van Take That geweest. En niet Michael Jackson, zoals ik nog heel even dacht…
  Wel een onstuimige show, hoor!

  • Dat moet haast wel 😉

   Ja dat klopt. Dat is het altijd. Eén van de kenmerken van JEANS.

   Ik benoem het al jaren als volgt:

   Stel je voor, je zit in je eentje op het strand en ziet hoe de zee rustig kabbelend naar voren komt en terug vloeit… en totaal onverwacht is daar die huizenhoge golf die je meesleurt… in het genieten (voor mij dan hè)… Een show bestaat gemiddeld uit 50-70 songs verdeeld over een 8-12-tal blokken
   Ieder seizoen weer totaal nieuw en anders dan het vorige maar altijd weer een feestje.

 6. Ik gun het jou als de tijd vliegt maar voor mij mag de tijd langzamer gaan.:-)

  Liefs, Ria

 7. Het moet inderdaad duidelijk zijn waar jouw passie ligt op muziekgebied. Geniet vooral van de voorpret. En de napret. En de tussenpret.
  Nou ja; geniet van de pret.

 8. 😉 😉 😉

 9. Goh…. heb jij een passie voor die groep….? Whahahaha,

  Spetterend !

 10. Duurt niet zo heel lang meer 😀
  Dat ga je best volhouden.
  Echt waar!

  fijn weekend
  gr Bibje

 11. Heerlijk nummer! En het is altijd een feest om naast je te zitten in het theater. Nog twee weekjes en dan………..
  Ik tel samen met je af. De voorpret is ook erg fijn.

  Liefs Frederique

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.