FF Voorstellen

Op 16 oktober om 18.07 werd in een Nederlandse dierentuin het laatste olifantje van dat jaar geboren en daarmee kwam het aantal olifanten dat Artis rijk is op 3 te staan. De bevalling duurde overigens maar 2 minuten, dat is natuurlijk wel heel erg snel. Mama Thong Thai beviel dus van een prachtige dochter die de mooie naam Sanuk kreeg.

We waren nog niet in de gelegenheid geweest om zelf op kraambezoek te gaan maar gisteren kwam het er dan eindelijk van en kan ik Sanuk aan jullie voorstellen met eigen foto’s.  Vanwege het slechte weer stonden de olifanten binnen maar daar mochten we ze alsnog wel bezoeken. De foto’s zijn niet van goede kwaliteit en de reden daarvoor gaf ik in mijn vorig bericht al aan, een 2e reden is dat ze gemaakt zijn met mijn foon ipv mijn camera en de 3e reden was dat ik niet wilde flitsen en me dus tevreden moest stellen met het weinige licht dat er daar was.

Sanuk stond dus binnen met haar moeder, Matriarch Thong Thai en haar tante Yindee, een eerdere dochter van Thong Thai die met Sanuk voor de 4e keer moeder werd.

Op de grote www vond ik ook het filmpje van de geboorte van Sanuk:

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Ik hád snelle bevallingen maar 2 minuten is echt wel héél snel;-) Geen beschuit met muisjes zie ik, en dat hoort toch eigenlijk bij kraambezoek!

  • Ik had er eentje…. die ‘slechts’ 8 uur duurde en voor de eerste was dat heel snel werd mij toen verteld… de 2e ging via een spoedoperatie dus dat ging nog veel sneller… de andere 4 was ik knockout geprikt dus daar weet ik niet zoveel meer van…. maar nee op olifantentempo kon ik het ook niet….

   Ja dat vind ik nou ook.

   • Ik was een mazzelaar denk ik, van de eerste tegen 7 uur wakker worden en dan twijfelen tja, eigenlijk nergens last van maar tóch bellen voor dat drupje bloed., en dan nog voor half 10 met je zoon in je armen liggen. Ik ben bijna een olifant;-)

    • Nou ja dat mag je wel zeggen…. ik werd van de 1e wakker om 5.45…. wel twijfel maar nat bed leek me voldoende bewijs…. 8 voor 2 was ze er…. iets langer dus dan jij …. meisjes hebben nou eenmaal meer tijd nodig he voor ze ergens klaar voor zijn grijns

     mwah…. je kan het slechter treffen toch 😉

 2. mogge Melody
  en welkom Sanuk
  nu de fototjes zijn duidelijk genoeg hoor en een prachtig filmpje
  je zou als pas geborene toch doods benauwt zijn daar tussen die grote poten van ma en tante

  smerig weer groet

  • Middaagggggg

   Dank je wel…. ja ik ben er tevreden mee hoor, ‘t was ‘t beste dat ik kon krijgen gezien de omstandigheden aldaar.

   haha ja daar moet je niet aan denken hè? Of wat te denken van die meters die je naar beneden kukelt als je moeder een giraffe is?

   rillendekouweergroet terug

   • ja daar mag je tevreden over zijn
    nee laten we die rare fratsen maar niet uithalen
    en fijn op ons eigen benen blijven staan
    dus het is koud begrijp ik uit je groet 🙂
    nu ik hou een pyjama dag hier en heb geen idee hoe de temperatuur is hihi

    fijne middag groet

    • 😉 dank je wel.

     Koud? Het is brrrrrrrrrrrr afschuwelijk…. zeker vanochtend toen ik in alle vroegte het huis uit ging…en bij het verlaten van de tuin volop in de wind kwam te staan die door de brandgang om de hoek kwam gestormd…. het was 2 graden onder nul dus dat stelde niet zoveel voor maar de gevoelstemperatuur was door die gure wind beduidend lager….

     hahaha ik zie het voor me…. geniet ervan.

     Dank je wel, fijne pyjamamiddag/-avond terug dan maar, lekker warm en knus bij de kachel.

 3. Leuk, weer zo’n “kleintje” erbij 🙂

 4. Wow, twee minuten! Dat is mij nou nooit gelukt. Het is wel weer een schattig beestje.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.