Feestjuhhhh

Gisteren plensde het hemelwater met bakken de lucht uit en alhoewel ik regen niet erg vind was het weer van gisteren verre van uitnodigend om naar Emmen te tuffen, niet dat mijn agenda dat toeliet maar oké. Weeronline beloofde me een droge en zonnige dag voor vandaag en na een appje naar Anita werd mijn, tot op dat moment nog lege, agenda gevuld met ’30 januari – Emmuh’.

Op ons vaste koffie-startpunt ging mijn telefoon en ik zag Daniëlle een paar meter verderop voor mij staan, zij zag mij niet, ‘waar ben je?’ vroeg ze, en grinnikend antwoordde ik: “kijk es naar links”. Haar Herman zat, net als Anita, nog op kamer 100 en nadat ook zij zich bij ons gevoegd hadden gingen we aan de koffie. We hadden afgesproken elkaar te treffen want ik zou mijn deel van de visitekaartjes krijgen die zij gemaakt hadden, om uit te delen aan enthousiaste mensen die we gaandeweg altijd weer ontmoeten. Dat hebben we vandaag ook weer een aantal keren mogen doen, zo leuk om mensen te ontmoeten die je enthousiasme begrijpen en met je delen. En waarvan we hopen dat zij hun enthousiasme met ons en anderen willen delen op ONS BLOG. We hadden het gelijk reuzegezellig dus bleven we de gehele dag samen. Heerlijk!!

Bij de ijsberen was het feest. Ivm met (naar wat wij althans vermoedden) werkzaamheden was het waterpeil van de mijn favoriete meiden met zo’n anderhalve meter verlaagd. Ze waren allevier ruim in beeld en ik genoot daar natuurlijk enorm van. In het 2e deel, Serenga, liepen we de directeur tegen het lijf en babbelden we ff met hem, zeer leuk mens, genieten puur met zo’n bevlogen man te mogen spreken over de uitkomst van zijn visie en dromen!

Na Serenga vervolgden we de route naar / door Jungola en ook daar was het natuurlijk weer enorm genieten van het zoeken naar dieren en vooral het vinden ervan. Voor het eerst is het me gelukt de vliegende honden te vinden en vast te leggen, alsmede de Madagascar Dag Gecco én niet te vergeten mama Slingeraap met jong dat inmiddels al veel vrijheid krijgt van moeders en zich al zeer behendig weet te manouvreren langs de vele touwen. Eén van de mannetjes kwam naar ons toe en liet zich gewillig fotograferen.

Zo vloog de dag om, prachtige dag! Prima gezelschap, fantastisch mooi weer, jassen veelvuldig los dan wel uit, bloemen en bomen en struiken die al weer uitlopen, zelfs her en der al bloemetjes gezien. Veel dieren buiten maar ook prima te bekijken in de stallen, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als slotstuk natuurlijk weer een map met veeeeeel mooie foto’s waarvan ik met enkelen echt heel blij ben omdat het lucky shots waren.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. Tjonge, klinkt erg gezellig daar bij jullie zeg. Een leuke club mensen bij elkaar zo. Die blog gaat het vast bere goed doen. Hi hi. 😉😉😉

  • Haha ja datklinkt niet alleen zo, het was zo 😉 Echt zo’n fijne dag geweest!

   Dat hoop ik wel… gelukkig konden we vandaag ook visitekaartjes uitdelen, waaronder aan de Big Boss himself, die vond ons idee super! En dat is natuurlijk erg fijn te horen.

 2. De foto van de ijsbeer is gááf!
  Goed idee om visitekaartjes te laten drukken en uit te delen. Je ziet vanzelf wanneer mensen enthousiast zijn of niet.
  Dikke kus ♥

  • 😉 ja toch!

   Dachten wij ook en gezien de reacties die we er al op kregen bleek die gedachte niet verkeerd te zijn.

   smaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk♥♥♥

 3. een prachtige dag zo te lezen en mooi in beeld gebracht ook weer

 4. Ik gun je heel veel gelijkgestemde zielen, die melden zich vast in grote getale.

 5. Jij hebt er door die aktie wel 2 hele goede vrienden bij gekregen hé Zo leuk om te lezen!

  • Ja zeker weten, zo’n leuk stel…de overeenkomsten zijn bizar, eng zelfs soms als er weer iets benoemd wordt door hen of mij…. en ja de klik is er ook, enorm zelfs. Ben daaar heel erg blij mee.

   Dank je wel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.