Feestje!!

Vandaag was dan de dag daar waar ik al heel lang naar uitgekeken had… een dag die pas gepland kon worden toen het huis hier leger raakte en ik dus plek kreeg om mensen een slaapplaats te kunnen bieden. Marion was de 1e die daarvan gebruik ging maken. Rond de klok van één haalde ik haar van het station en van daaraf was het enkele minuten alvorens ik de parkeergarage in kon tuffen en we even later door de poorten van mijn 2e thuis konden binnen wandelen. Herman en Daniëlle waren al in het park ergens en na een appje met onze locatie duurde het dan ook niet lang voor zij zich bij ons voegden.

Ook Nathalie had ik geappt maar helaas waren zij al weer op weg naar de uitgang door omstandigheden genoodzaakt maar uiteraard niet zonder elkaar even te begroeten. Zij waren gelukkig al wel heel vroeg in het park binnen gekomen dus hadden wel alles gezien toen ze het park weer moesten verlaten.

Gevieren trokken wij verder op en konden we Marion dus alles laten zien, ze was (zoals ik al wel verwachtte) onder de indruk en genoot zichtbaar, dat maakt ons natuurlijk altijd blij, te zien en te voelen hoe andere mensen onze passie kunnen invoelen en begrijpen.

Op zeker moment begon te zon te heftig te schijnen, voor Hermans doen althans ivm zijn zonne-allergie en dus namen we afscheid van elkaar waarna zij huiswaarts keerden en Marion en ik samen verder gingen.

Het werd de hoogste tijd om onze rammelende magen te vullen dus zochten we mijn meisje op en lieten haar onze maaltijden maken die we even later smakelijk zaten te verorberen. De dag vloog om en voor we het goed en wel beseften liep het alweer tegen sluitingstijd en zochten wij de auto op. Eenmaal weer thuis natuurlijk als eerste mijn veestapel van eten voorzien waarna het tijd werd voor een wandeling met een deel daarvan, daarna doken Marion en ik gezamenlijk gezellig op de bank en vlogen er weer een paar uur om voordat man thuis kwam, na nog een babbeltje begeleidde ik Marion naar boven en liet haar een slaapplaats kiezen.

Daarna kon ik dus aan de slag met de foto’s en dit blog, iets later op de dag dan dat jullie gewend zijn maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Het was een fantastische dag, het weer dat niet veel goeds beloofd had brak de belofte en op een paar minuscule druppeltjes na bleef het droog en zonnig en dus warm!

We hebben Marion veel dieren kunnen laten zien en natuurlijk heel veel over het park verteld, helaas bleven enkele dieren uit het zicht maar gelukkig bleven er nog vele over die zij dus wel heeft gespot. Ze komt dus nog eens terug in de hoop de dieren die ze vandaag ‘gemist’ heeft dan wel te spotten…

De overige foto’s (150 in totaal) zie je door op onderstaande foto te klikken!

18x Akkoorden op “Feestje!!

 1. Wat hebben jullie echt heel leuk gehad. Wat is daar mooie dierentuin. Het ziet heel goed uit. Wat heb je mooie dieren foto’s gemaakt. Prachtig Melody! Leuk gedaan met deze foto’s. Je hebt aardig veel foto’s gemaakt. Fijne dag.

  1. Klopt helemaal hoor!

   Ja zeker, mijn 2e thuis he, ik verveel me daar nooit, en kom er gelukkig ook heel vaak.

   Dank jullie wel, jah dat doe ik altijd 😉 Jullie ook.

 2. mogge Melody
  nu jullie hebben er een mooi dagje van gemaakt , dat is goed te zien in het mooie album
  er zullen altijd wel wat dieren zich schuil houden , hebben ze afgesproken met de directeur , op dat de mensen nog eens terug komen hihi
  geniet de dag

  1. Goedemorgen Karel

   Zeker weten, jij weet hoe dat gaat he daar?!

   Dank je wel… haha ja daar heb je wel een punt ;-0

   Ga ik doen hoor, rustmodus hier nu , jij ook.

  1. 😉 Dank je wel….

   Het enige dier waar ik echt niks aan vind in een dierentuin …. maar ja als je gids bent moet je wel alles laten zien dus gisteren gebeurde dat en had ik dit geluksmomentje

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.